2821
2789

دوباره یکی دو روز بعد همونه 😐😐😐😐

الان از دیروز صب پیامم رو سین نزده دوبارم آنلاین شدعبا هیشکی جز تو چت نمیکنم هم صب هم عصر

دیگه آنلاین نشده تااا امروز ۹ صب پیام داده

تازه پیام منم جواب نداده ک گفتم فلانی کجایی نیستی

اگه بهش بگم چرا آنلاین شدی پیام منو جواب ندادی کلی قسم میخوره ک مرگ خودم من با هیشکی جز تو چت نمیکنم اینجا

فقط پیامت نیومده برام 😐😐😐😐😐مگه میشه پیامم براش نرع توی سروش ک ب بقیه پیام میدم همه میبینن فقط این اینجوریه

بنظرتون این آدم چشه مرض داره اینجوری رفتار میکنه؟؟

خیلیم دوستم داره برای یه ثانیه بیشتر دیدنم له له میزنه فقط نمیدونم چرا تو پیام دادن اینجوریه

ببین تو هم دیگه هی پیام نده، جوابتو که داد بزار چندین ساعت بگذره، چیزیم گفت خیلی ریلکس بدون لجبازی و تیکه انداختن بگو کار داشتم جایی بودم ندیدم

معمولا همین که تو دیر جوابشو بدی خیلی باعث میشه ب خودش بیاد

الویتش نیستی عزیزم

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما که تاپیکای قبلت گفتی متاهلی

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز