2821
2789
عنوان

چشمام آبیه

612 بازدید | 8 پست

من چشمام آبی خیلی روشنه و شوهرم چشماش معمولیه. هر جا میریم کلا از چشمای من تعریف میکنن حتی اون موقع که مجرد بودم خاستگارام بخاطر چشمام زیاد بودن ولی الان نگرانم که نکنه هیچکدوم از بچه هام چشماشون بهم نره و همینطوری معمولی به پدرشون برن. یه دختر دارم که چشم و ابروش به شوهرم رفته وقتی نگاهش میکنم غصه میخورم میگم خدا یه بچه چشم آبی چی بود که بهم ندادی. من و پدربزرگ خدا بیامورزم تنها ادمای فامیل بودیم کهدچشم آبی داشتیم. این خاسته زیادیه که دلم بخاد بچم چشم ابی بشه؟شوهرم ازم گله میکنه میگه چون ژن روس داری دلیل نمیشخ که به چشمام بگی معمولی. حانما شما بگین الان معمولی گفتن به چشم قهوه ایا کار بدیه؟ بگم غیر معمولی خوشحال میشه؟ الان تو اقدامم امیدوارم بچه بعدیم مثل خودم چشم آبی بشه تا دنیا رو به پاش بریزم

شوهرم تاج سرم پادشاهم قلبم عشقم🧿

چقد بضی آدما سطحی و کوته فکرن!!!

ک تمام فکر و ذکرشون چشم آبی بودن خودشون و چشم آبی شدن بچهشونه!!!!

حرفی نمیشه گفت واقعا

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وا مگه اهمیت داره ؟

تمام عمه ها و عموم و بابام و بابابزرگم چشماشون ترکیب سبز و خاکستریه بعد الان مثلا من یا مامانم بیایم غصه بخوریم که چرا چشمای منو داداشم رنگی نشد ؟؟

این دیگه چه طرز فکریه خواهر من

انشاءالله که بچه هات اول سالم باشن بعد صالح بعدشم موفق ایناست که مهمه نه رنگ چشم

یک انسان قوی و مغرور:)همون دختری که قراره خانوادش بهش افتخار کنن:)

یا تاپیکت فیکه یا خدا به خاطر حالی که به چشات داده از جای دیگت زده(مغزت)

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چقد بضی آدما سطحی و کوته فکرن!!!ک تمام فکر و ذکرشون چشم آبی بودن خودشون و چشم آبی شدن بچهشونه!!!!حرف ...

اینکه بخام بچه م مثل خودم بشه چیز بدیه؟ تو برو بچه بزا که قیافه ش شبیه مادرشوهرت باشه😂

شوهرم تاج سرم پادشاهم قلبم عشقم🧿

حسود نباش

حرفمو تایید کردی متاسفانه

چه ربطی به حسادت داشت؟!

مادری که بگه بچم چش رنگی بشه دنیارو به پاش میریزم ولی معمولی باشه نه یه تختش کمه خواهرم🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎