2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانم نیستم ولی همیشه یادتون باشه زبون خوش و نرم ۹۰درصد آقایون رو تو مسیری که خودتون میخواید قرار میده

جمیله ایست عروس جهان ولی هوش دار/ که این مخدره در عقد کس نمیآید.

اینو همه تجربه کردن و خیلی مزخرفه

سعی کن هرگززز هیچ جاااا جو گیرررر نشی

همیشه خود واقعیت باش

خدا نکنه خودتو جوری نشون بدی ک بالاتر و موفق ترر از خود واقعیت هست دیگ تا آخر عمر بیچاره ای همه ازت انتظار عجیب دارن

هر چی بی ادعا تر موفق تر اینو تجربه کردم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

با همه مهربون باش ولی الویت اولت خودت باش،هیچوقت عیب و نقص های ظاهریتو به پارتنرت نگو چون شاید قبل از اینکه بگی بهش دقت نکرده باشه،با خانواده همسرت هیچوقت صمیمی نشو با احترام و تعارف رفتار کن،هیچوقت از زیبایی های یک زن دیگه جلوی پارتنرت تعریف نکن،سعی کن از نظر مالی مستقل باشی،

تا چیزی اتفاق نیفتاده ب کسی در موردش نگو.

دوتا تاپیک اخرمو بخون حال ندارم باز تایپ کنم🫠😂🎀

یه سوال شما داخل دوران نامزدی هم از شوهرتون خرجی میگرفتین یا اصلا چه جور اینجور بارش اوردی😁که با هزینه های زنانه اوکی باشه

هیچوقت بیشتر از همسرت محبت نکن

مثلا اگه اون ۵۰ محبت میکنه تو ۴۵ محبت کن

اگه اون ۱۰۰ محبت میکنه تو ۹۵ محبت کن

درکش کن

باهاش مهربون باش

اخلاقش دستت باشه

توی همه روابطت چه دوستانه چه خانوادگی حواست باشه از چه کلمه ای استفاده میکنی

یه جاهایی حرف و بپیچون مستقیم نگو

مثال ساده و معروفشم همینه که نگو متنفرم بگو دوست ندارم یا برام جالب نیست

از خون جوانان وطن لاله دمیده...

درمورد هیچکس هیچوقت اصلا دروغ نگو .

یه جوری رو میشه و خودت بد میشی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡