بچه ها اگه خواهرتون باهات اینجوری می کرد باهاش قطع رابطه می کردید؟ خیلی مودیه جلوی جمع دستور می ده و خودشو گم می کنه مثلا فلان چیزو بیار فلان کارو کن هی وسط حرفتون می پره یا می گع ساکت شو معلومه که تحقییرتون می کنه یه بار تو مهمونی گفت شمابرید بشینید منم نشسته بودباحالت دستوری از بالا به پایین گفت بیا جمع کن و بهش محبت زیاد کنید مثلا کارای کوچیک براش انجام بدید و.. ولی انگار وظیفتونو کار خونه هم خیلی وقتا بیشترشو بندازه سرتون بریدبیرون هم جلوی همه بگه مثلا بلد نیستی حرف بزنی جلوی مثلا ارایشگری یا تو بازار در حالی که وقتی با دوستام می رم هم کلی تعریف می کنن ر و.. کلا هر چی تروماست سر شما خالی کنه یه بارم وسط دعوا گفت از اول از تو متنفر بودم مردی برام و تو بی ارزشی هر کاری هم کنی حتی کوچیک کلی تحقییرت کنه ولی فردا همون کارو کنه همه کارشم مخفی می کنه ولی همش می پرسه چی کار می کنی؟؟؟ کلا به وسیله های تو با حالت چندش دست بزنه مثلا برست و.. ولی خودش انتظار داره تو بگی به به چه چه کلا هر کاری اون کنه درست باشه و بهت حس ناکافی بودن بده مثلا تو بلدی نیستی همش هم فکر کنه کارای من اشتباهه اینا هنو کارای بزرگشه هر روز یه جور ادا بده نمی دونم چرا ادامه می دیدم این رابطه هم اون ارمن خوشش نمی یاد هم من راستی بعد اینکه کمی تذکر بدی سر سنگین شیحتی مقصر صد درصد اون باشه قیافه می گیره و.. جوری وانمود می کنه تو مقصری حتی باور هم می کنه