2777
2789
عنوان

بیاین کمک

117 بازدید | 11 پست

دیروز من کیت گذاشتم یک خط افتاد. امروز 12 پری، یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ هم اضافه شد. الان من باردار بشم بچه دختر میشه یا پسر؟ آخه دختر میخوام. سیکلم 28 روزه است

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

عزیز اگر خط دوم کمرنگ باشه بچه احتمال زیاد دختر میشه اگر پررنگ باشه احتمال زیاد پسر میشه پس چون دختر میخوای الان اقدام کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باردار که هستی ولی دختر یا پسرو نمیدونم.

نه بابا باردار نیستم. در حال اقدام هستم. میخوام ببینم الان اقدام کنم جنسیتش چی میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیز اگر خط دوم کمرنگ باشه بچه احتمال زیاد دختر میشه اگر پررنگ باشه احتمال زیاد پسر میشه پس چون دختر ...

یعنی برای پسر خط دومی هم باید پررنگ بشه؟

یعنی برای پسر خط دومی هم باید پررنگ بشه؟

بله من ماهی که اقدام کردم و باردار شدم کمرنگ بود و سونو هم گفته نی نیم دخمل

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله من ماهی که اقدام کردم و باردار شدم کمرنگ بود و سونو هم گفته نی نیم دخمل

مرسی عزیزم. الهی قدم گل دخترت خیر باشه 😍😍