2777
2789
عنوان

كاراي تموم نشدني خونه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 82 پست

بعد ازون کارای پسرم شروع میشه شیر بدم پوشک عوض کنم آبجوش اماده کنم 😢😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من بچه ندارم اما كاراي خونم هيييييچ وقت تمومي ندارن

يعني بعضيا خيلي اهميت نميدن كه تا سوراخاي تاج مبل خاك نداشته باشه يا چيزي ام رو زمين يا گوشه كنار باشه اهميت نميدن

اما من رواني ميشم و اينجوريم نيستم هر لحظه به كار كردن باشم اما همه ي اينارو كار ميبينم😞

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

همه همینطورن دیگه. یه سیکلی داره. مثلا امروز خونه رو تمیز میکنی فردا کابینت‌ها بهم میریزه تمیز میکنی پس فردا سرویسها رو باید بشوری روز بعد لباسها و ملحفه ها رو میشوری تموم که شد میای میبینی ااااا خونه بهم ریخته دوباره خونه تمیز میکنی فرداش آشپزخونه مرتب میکنی و الی آخر... 😁😁

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

دوتاپسر فوق العاده شیطون ۵ و ۱۱ ساله دارم همش لباس کثیف میکنند

همش گرسنشونه و غذاهای رنگارنگ میخوان

شدم پیشخدمت 😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

منم همش خونمو مرتب میکنم  فکر میکنم دیگه کارا تموم شد..دوباره یه عالمه کار برام میرسه...مدیریت غذا هم خیلی سختمه..همش اضاف میاد..خراب میشه مجبورم بریزم دور..عذاب وجدان میگیرم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من ماشین ظرفشویی ندارم یعنی فکر کردم ضروری نیست نخریدم واسه جهیزیه الان مدام پای ظرفشویی ام واقعا ...

عزيزم ماشين ظرفشويي ام بي زحمت نيست

ظرفو كه بايد قبلش دستمال بكشي غذا و اينا بهشون نباشه بعد همه رو با حوصله بچيني بعدم جمع كني...

درسته بالاخره تا وقتي داره ميشوره دوتا كار ديگه ام انجام ميشه اما من گاهي همونشم برام سخت ميشه😪😐

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

من یکم وسواسیم دارم از دست خودم دیوونه میشم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

درحال حاضر كه تو اين تاپيكم خانوم كوچولوم داره كشو لباساشو ميريريزه بيرون 😊انگار ماموريتي داره 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

تازه جونم براتون بگه خانما

جمعه مهمون داشتم

همه جا رو تمیز کردم

هم قبل از اومدن مهمونا هم بعد از رفتنشون

حساااابی خسته شدم

امشب شوهرم رفت رو پشت بوم کولرو راه انداخت

تا روشن کرد انگار طوفان شن اومد خونم😭😭😭

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
همه همینطورن دیگه. یه سیکلی داره. مثلا امروز خونه رو تمیز میکنی فردا کابینت‌ها بهم میریزه تمیز میکنی ...

دقییییقا دقییییقا

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
منم همش خونمو مرتب میکنم  فکر میکنم دیگه کارا تموم شد..دوباره یه عالمه کار برام میرسه...مدیریت ...

وای عذا 😥😥😥😥

اون که برای خودش مصیبتیه 

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
عزيزم ماشين ظرفشويي ام بي زحمت نيست ظرفو كه بايد قبلش دستمال بكشي غذا و اينا بهشون نباشه بعد همه رو ...

😁😁😁

درسته ولی خب حداقل پوست دستات دیگه از مایع ظرفشویی در امانه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌