2789
عنوان

نیت با قرآن

57 بازدید | 2 پست

مذهبی نیستم ولی خب یوقتایی که دلم میگیره به قرآن پناه میارم و تو دلم برا خودم نیت میکنم و ف ال قرآنی میگیرم

الان هم این آیه واسم اومدش، خیلی خیلی زیاد قشنگ بود و دقیقاً مطابق با نیتی که تو دلم بود،بودش و دوست داشتم با شما هم به اشتراک بذارم شاید یکی نیاز داشته باشه اینو ببینه:)

وَمَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ

معنی و پیام این آیه اینه :

هر کسی که از خدا پروا کند و راه تقوا پیش گیرد، خدا راه نجاتی برایش قرار میدهد و از جایی که گمان نمیکند روزیاش میرساند.

و تعبیرش هم این میشه:

نیّتت پاکه و خدا از آن آگاه.

اگر در تنگنا، نگرانی یا بنبستی هستی، این آیه نوید گشایش غیرمنتظره دارد. ممکنه در مسیری که فکرش را نمیکنی، خیر و برکتی سر برسه

ف ال تو میگوید امیدت را از دست نده، و در برابر سختیها ایمان و صبرت را حفظ کن. خدا پناهت است و بزودی نشانهای از یاریاش را خواهی دید.

پیشنهاد میکنم شماهم با هر عقایدی که دارید، وقتی کسی رو ندارید ازش کمک بگیرید یا کسی نبود حرفاتون گوش بده به خدا و قرآن پناه بیارید، واقعا خودم خیلی وقتا که احساس تنهایی میکنم، هر وقت که قرآن رو دستم گرفتم و با خدا مشغول حرف زدن شدم و بعد نیت میکنم ، وقتی قرآن رو باز میکنم انگار اون لحظه خدا داره باهام حرف میزنه و با اون آیه ها میخواد آرومم کنه:)

نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم