2777
2789
عنوان

نامزدم یجوریه

569 بازدید | 9 پست

یه رفتارهایی از خودش نشون میده که انگار خیلی غد و لجبازه ،میگم کسب و کارت رو توی بلد ثبت کنم هرکس سرچ کرد آدرس فروشگاه بیاد بالا میگه هرکس بخواد زنگ نمیزنه میپرسه منم ناراحت شدم خدافظی کردم .میگم این فیلم و من دیدم ببین قشنگه میگه نه من فیلم این مدلی نمیبینم بعد چند روز دیگه اش میاد میگه فلان فیلم و دیدم (فیلمشم همون سبکیه که من پیشنهاد دادم گفته بود دوست ندارم) ،اینجوری نیست مشورت نکنه اصلا همیشه کارهاشو میاد تعریف میکنه ولی بعد اینکه انجامشون داد ،نهایتا از من بعضی وقتا الکی نظر بخواد اونم میدونم آخر کار خودشو میکنه چیکار کنم با همچین مردی اخلاق خوب زیاد داره ولی اینجور رفتارش خیلی رو مخمه

اهمیت نده درخواست نکن بذار تشنه بمونه خودش بیاد جلو

قهر کردن و یهویی قطع کردنم جمع کن عادی باش هیجاناتت رو زیاد بروز نده

فیلم چیز مهمی نیس

کسب و کارشم بذار خودش دردسرشو بکشه تو مشتریاشو زیاد کنی قرار نیست قدرت رو بدونه اون فکر میکنه به خاطر خودش مشتریش زیاد شده نه تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما بودید یه پسر که عاشقتونه وجونش براتون میده خوشتیپ خوش قیافه آروم ومودب و نسبتا پولدار(متوسط) وتحصیل کرده خانواده دار و خواهرم نداره و پسر بزرگ هس و انتخاب میکردید یا ی پسر بد قیافه کم سواد البته خیلی خیلی چرب زبون و زبون باز؟؟

(دومی انتخاب شده علت:چون من پرجنب وجوشم و پسره آرومه)نظرتون چیه ؟

اینم بگم پسره اولی تو ی دیت حدود ۳۰هزینه کرده با هدیه ولی دومی برد فلافلی

خب دومی مث خودم شیطون ولی اولی اروم

اولی بنده خدا منو برد رستوران گردون برج میلاد ولی دومی پارک و ی فلافل خرید

اولی دیگه جواب رد دادم و هرشب م پیام میداد جوابش نذا م بلاک و گریه میکنه

دومی گفتم بیان خواستگاری ببینم چی میشه

دلیلش گفتم

حالا نظرتون

خیلی پیگیرمه هنوز پسر اولی همه ش زنگ به بابام ایناو...ولی خانواده ش گفتن ان شالله خوشبخت بشب و دختر برا پسر مون زیاده

اولی خانواده ش هم خیلی اروم بود

دومی همه شون زبون باز چرب زبون

بایاممیگه دختر اینا خرشون از پل بگذره دیگه هیچکدوممون ادمحساب نمیکنن

ولی من دومی انتخاب کردم فعلا البته

[QUOTE=413536107]همشون یه جوری نرمال نیستن همه دارن تحمل میکنن😂😂[/

سلام شما بودید یه پسر که عاشقتونه وجونش براتون میده خوشتیپ خوش قیافه آروم ومودب و نسبتا پولدار(متوسط) وتحصیل کرده خانواده دار و خواهرم نداره و پسر بزرگ هس و انتخاب میکردید یا ی پسر بد قیافه کم سواد البته خیلی خیلی چرب زبون و زبون باز؟؟

(دومی انتخاب شده علت:چون من پرجنب وجوشم و پسره آرومه)نظرتون چیه ؟

اینم بگم پسره اولی تو ی دیت حدود ۳۰هزینه کرده با هدیه ولی دومی برد فلافلی

خب دومی مث خودم شیطون ولی اولی اروم

اولی بنده خدا منو برد رستوران گردون برج میلاد ولی دومی پارک و ی فلافل خرید

اولی دیگه جواب رد دادم و هرشب م پیام میداد جوابش نذا م بلاک و گریه میکنه

دومی گفتم بیان خواستگاری ببینم چی میشه

دلیلش گفتم

حالا نظرتون

خیلی پیگیرمه هنوز پسر اولی همه ش زنگ به بابام ایناو...ولی خانواده ش گفتن ان شالله خوشبخت بشب و دختر برا پسر مون زیاده

اولی خانواده ش هم خیلی اروم بود

دومی همه شون زبون باز چرب زبون

بایاممیگه دختر اینا خرشون از پل بگذره دیگه هیچکدوممون ادمحساب نمیکنن

ولی من دومی انتخاب کردم فعلا البته

[QUOTE=413536107]همشون یه جوری نرمال نیستن همه دارن تحمل میکنن😂😂[/سلام شما بودید یه پسر که عاشقتون ...

نظری ندارم خودت میدونی

من انتخاب بلد بودم وضعم این نبود😂

به درک اسفل السافلین

[QUOTE=413536107]همشون یه جوری نرمال نیستن همه دارن تحمل میکنن😂😂[/سلام شما بودید یه پسر که عاشقتون ...

تبریک میگم عزیزم تر زدی تو بختت از اول که خوندم فقط حرص خوردم این چه سمی بود برای خودتون ارزش قائل باشید بابا

سلام شما بودید یه پسر که عاشقتونه وجونش براتون میده خوشتیپ خوش قیافه آروم ومودب و نسبتا پولدار(متوسط ...

قطعا اولی

هنوز خیلی بچه ای که دومی نظرتو جلب کرده تو دنبال تخلیه هیجاناتتی راه های دیگه هم هست لگد به بختت نزن