2821
2789
عنوان

شوهر و ژنتیک

1392 بازدید | 16 پست

من اقدامی هستم و دیروز یکی از دوستام بهم گفت اگه پدر بچه عصبی باشه ممکنه ژنش به بچه سرایت کنه و بچه رو عصبی کنه از همون بچگی،،،برا همین خیلی ترسیدم که نکنه بچه م عصبی و پرخاشگر بشه.به شوهرم گفتم خندیدش گف اشکال نداره بجای یه نفر از دونفر ممکنه کتک بخوری🤣 ولی جدا از شوخی واقعا این امکانش هس؟ دختر کوچکم مثل خودم خجالتیه میترسم بچه بعدی واقعا به شوهرم بره. کسی چیزی شنیده؟

شوهرم تاج سرم پادشاهم قلبم عشقم🧿

امکان داره

ولی نه اینکه از وقتی دنیا اومد عصبی باشه که شاید در بزرگسالی شاید در کودکی عصبی بودن فکر نکنم ولی وسواس و بیماری های عصاب ممکنه

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم و خانواده مادریم عصبیم خودمم از همشون بدتر شدم

معلوم ک ژنتیکیه

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

صددرصد تاثیر داره از منی بشنو که عصبی ام و تو این مورد به مادرم رفتم ژنتیک همه چیزهشماهم که میبینی ش ...

شوهرم مگه چشه که میگی ازش بچه نیارم

شوهرم تاج سرم پادشاهم قلبم عشقم🧿

منم شوهرم همش کتکم میزنه و تو انباری زندانیم میکنه ولی میخوام دومین بچمو بیارم تا اخلاقش ددست شه. دعا کن دومین بچم مثل پدرش نشه😔

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔

شوهرم مگه چشه که میگی ازش بچه نیارم

اون مردایی که هیچ عیب ایرادی ندارن هم ادم باید کلی فکر کنه بعد بچه دار بشه بعد ایشون هم خیانتکاره هم دست بزن داره هم عصبیه میگی چشه؟

فک کنم خیلی مشکل داری واقعا

اون مردایی که هیچ عیب ایرادی ندارن هم ادم باید کلی فکر کنه بعد بچه دار بشه بعد ایشون هم خیانتکاره هم ...

دقیقا منم تعجب کردم خودش داره میگه شوهرم عصبیه بعد میگه مگه شوهرم چشه که بچه دار نشم 🤣احتمالا تو خانواده اینا عصبی بودن یه مشکل عادی حساب میشه

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️