2777
2789
عنوان

شوهرم

2576 بازدید | 6 پست

نمیدونم حسم درسته یا نه ولی همیشه حالم بده

بچها من حس میکنم شوهرم منو دوس نداره

با اینکه هرچقدر پول بخوام بم میده ولی هیچ وقت ذوق نداره دو نقری ی کافه بریم

ما ی مستفرت دو نفره نرفتیم

ی نگاه عاشقانهبه من نکرده

ما هیچ صحبتی نداریم هیچ وقت

همیشه وقتی میاد خونه زود میخواد بخوابه

فقط موقع خواب منو بغل میکنه

نازم میکنع نمیدونم چیکار کنم میگع خیلی دوست دارم ولی حس میکنم الکیه با اینکه قسم مرگ مادرشو خورده

عزیزم بنظرم برین پیش تراپیست

حتما همسرتون درونگرا هستن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید شمام عین من کلتون خرابه کلا امثال ما همش توهم توطئه دارن حالا تو انقدر بگو دوست نداره و تلقین کن که جدی ولت کنه، جدیدا به یه حرف رسیدم که هرچی فکر کنی اتفاق میوفته پس فکراتو ببر جاهای خوب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  8 ساعت پیش
توسط   نی_نی_سایتی  |  14 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش