2777
2789
عنوان

پولمون کجا رفته؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔

227 بازدید | 19 پست

سلام دوستان شوهرم ۲ ماه پیش ۱۵۰ ریخت به حساب خواهرش 

بعد متوجه میشیم کارته مقصد مصدود شده از حساب کم شده ... الان دو ماهه دونبالشیم جواب درست نمیدن کجا بریم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خواهرش بره بانک مثل قدیما که عابر بانک نبود حضوری با فیش پر کردن پول رو از حساب برداشت کنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
هزار تومن  بيخيالش ديگ  به دوندگيش نميارزد

ببخشید میپرسم ناراحت نشی بخدا منظوری ندارم

میخواستم بدونم شما که از صبح تاشب و شب تاصبح اینجایی کار و زندگی تون رو چکار میکنید؟کارهای روز مره ایی که هر انسانی داره

دیگ اگ متاهل باشی بدتر

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
ببخشید میپرسم ناراحت نشی بخدا منظوری ندارم میخواستم بدونم شما که از صبح تاشب و شب تاصبح اینجایی کار ...

شمااا ايا هميشه سايتي ك امار منو داري 

منم مث تو 

😂😂😂😂ناراحتم نشدم توهم نشو

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶