2821
2789

؟

موقع کلاس مجازی پسرم، در زمان انجام تکالیف، من تکالیف را کاملا به صورت کلیپ می فرستم و تمام تلاشم این هست که مشخص باشه که بچه کامل و مستقل تکلیف رو خودش انجام می ده، و تایم زیادی صرف می شه و همیشه تا یکی دو ساعت بعد از فرستادن تکالیف، تکالیف تکمل شده فیلم ها ادیت شده و ارسال می شه. ولی خوب خیلی تایم صرف می شه که بچه ای که برچسب اتیسم داره، همکاری کنه و تکالیف رو انجام بده. در این میان مثلا یک مادر هست که آخر وقت که ساعت 7 شب هست، یک پیام می فرسته و به صورت گزارش و نوشتاری می نویسه که پسرم فلان کار را خوب انجام داد، آن کاررا هم خوب انجام داد و آن کار را هم خوب انجام داد و ... در حد فقط یک پیام. و از دید معلم، فعالیت من، با آن مادر یکسان هست. با این که اصلا مشخص نیست و هیچ مستندی نیست که واقعا آن بچه که مادرش فقط یک پیام نوشتاری و توضیحی فرستاده کاری انجام داده یا نه. به نظر تو این عدالت هست که بین من و آن مادر و بین بچه من و آن بچه، تساوی آموزشی برقرار باشه؟

حساس نباش بابا

حالا مثلا فرق نذاره چیکار میتونه برات بکنه؟

هرکسی یه شرایطی داره دیگه

مهم یادگیری و اموزش فرزندته

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هدف فقط یادگیری بچه هست شما داری برای یادگیری بچت زمان میذاری و نباید هدفت دیده شدن زحمات خودت و بچت باشه چون هدف آموزش این نیست

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

یه سوال: مگه شما با مادرای دیگه رقابت میکنید؟

مهم اینه که پسرتون تکالیفشوانجام بده باور کن اصلا به حال اون معلم هم زیاد فرقی نمیکنه اونم از سر رفع تکلیف میگه گزارش بدید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز