2777
2789
عنوان

همسرانه

1806 بازدید | 58 پست

چجوری برا شوهر لوندی میکنین ک دلش ضعف بره

حتی بعد از چند سال زندگی هم خسته کننده نباشه و براش تازگی داشته باشه

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از جانب زن باشه اول

خیر عزیزم.قانون طبیعته که مرد دنبال زن باشه نه زن.حتی اسپرم اول میره سراغ تخمک تخمک نمیره سراغ اسپرم.زنی که دنبال راضی نگه داشتنه مرد باشه اون دیگ زن نیس مردیهههه برا خودش

خیر عزیزم.قانون طبیعته که مرد دنبال زن باشه نه زن.حتی اسپرم اول میره سراغ تخمک تخمک نمیره سراغ اسپر ...

منظور چیز دیگس

میگم چجوری باید لوندی کنی ک مردت جذب بشه حتی وقتی ک حواسش نیس

مشکل همینه.زن نباید کاری کنه چون مرد وظیفشه که همش بیفته دنبال زن

این درسته ولی پس از مدتی سرد میشه نباید یکنواخت باشی براش

درسته علاقه اولیه باید از سمت مرد باشه،ولی خوب زن هم یه وظایفی داره،استارتر منظورش اینه.

همین که مردی برای زن و بچش از صبح تا شب زحمت میکشه و خیانت هم نمیکنه،یعنی علاقه اولیه رو داره.

دیگه از اینجا به بعد رو زن باید کاری انجام بده.

منم تا همین قدر میدونم 🤪

درسته علاقه اولیه باید از سمت مرد باشه،ولی خوب زن هم یه وظایفی داره،استارتر منظورش اینه.همین که مردی ...

اشتباه میگی

این چیزا وظیفه یه مرد، منتی هم نیست

همینطور که خانم از صبح تا شب توی خونه کار میکنه

پس اینم میشه عشق اولیه

توی لوندی و جذب کردن و تنوع دادن هر دو باید تلاش کنن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اشتباه میگی این چیزا وظیفه یه مرد، منتی هم نیستهمینطور که خانم از صبح تا شب توی خونه کار میکنهپس این ...

ولی اصلش با زنه

دیوانه بازی چون دیوانه چون دیوانه ببیند خوشش آید

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

ولی اصلش با زنه

آهنگ بزار عربی برقص🤣

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

قشنگ گفتی😂ولی عربی بلد نیستم

آرایش کن به سلامت پوست و مون بری لباس قشنگ بپوش بوی خوب خیلی مهمه عطر مو بزن چاقی لاغری کن لاغری چاق شو تنوع بده به خودت بچه باش از اون بعد جدی زندگی بیا بیرون آهنگ بزار برقص فیلم و عکس عروسی تون بیار نگاه کنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز