ی دوستی دارم که هر وقت من یا یکی آشنا میشم یا مورد ازدواج پیش میاد این آدم ب طرز عجیبی افسرده میشه و بعد فهمیدنش قرارای من به با دوم نمیکشه، نگید میره پشیمونشون میکنه در اون حد داغون نیس، ولی خیلی انرژیش میفته و انرژی بد برام میفرسته، نگین بهش نگو چون همسایهایم و از کل رفت و آمدام متاسفانه خبر داره و انقد به هم وصلیم که نمیتونم ازش پنهون کنم، بنظرتون اون آدما قسمتم نبودن یا این خانوم تاثیر داره
من تا دلت بخواد دوست حسود داشتمیکی از خصوصیاتشونم اینه وقتی ازت تعریف کنن انکار میکنهمثلا ما هروقت ب ...
آفرین گل گفتی دقیقا یکی از اصلی ترین ویژگی های یکی از دوستای حسودم بود. مثلا یکی میگفت خوشگل شدی میگفت بابا این سه ساعت داشته آرایش میکرده ( خوب هیولای زشت توهم آرایش کن ببینم چطور میتونی اون دماغ دهن داغونتو درست کنی) تازه دوست حسود من این مدلی بود وقتی میفهمید از کسی خوشت اومده میرفت از مسیرای دوستانه بهش نزدیک میشد اینقدر باهاش لاس میزد تا بکشونش سمت خودش همین کارو با یکی از دوستامون کرد و میخواست با من بکنه که من باهاش قطع ارتباط کردم و دستشو گذاشتم تو حنا. ضمنا از نظر ظاهر و خانواده و مالی و تحصیلات و ... همش ازم پایین تر بود. کلا به این باور رسیدم آدم نباید با پایین تر از خودش دوست بشه بهش آسیب میزنه.