2821
2789
عنوان

دوست حسود

167 بازدید | 3 پست

ی دوستی دارم که هر وقت من یا یکی آشنا میشم یا مورد ازدواج پیش میاد این آدم ب طرز عجیبی افسرده میشه و بعد فهمیدنش قرارای من به با دوم نمیکشه، نگید میره پشیمونشون میکنه در اون حد داغون نیس، ولی خیلی انرژیش میفته و انرژی بد برام میفرسته، نگین بهش نگو چون همسایهایم و از کل رفت و آمدام متاسفانه خبر داره و انقد به هم وصلیم که نمیتونم ازش پنهون کنم، بنظرتون اون آدما قسمتم نبودن یا این خانوم تاثیر داره

من تا دلت بخواد دوست حسود داشتم

یکی از خصوصیاتشونم اینه وقتی ازت تعریف کنن انکار میکنه

مثلا ما هروقت بیرون میریم بهم میگن شباهت آنجلینا جولیو داری

این کنارم بود گفت نه بابا این کجاش شبیه اونه این مناطق نامحرومه

امیدوارم روزی ایرانی آباد ببینیم🕊️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تا دلت بخواد دوست حسود داشتمیکی از خصوصیاتشونم اینه وقتی ازت تعریف کنن انکار میکنهمثلا ما هروقت ب ...

آفرین گل گفتی دقیقا یکی از اصلی ترین ویژگی های یکی از دوستای حسودم بود. مثلا یکی میگفت خوشگل شدی میگفت بابا این سه ساعت داشته آرایش میکرده ( خوب هیولای زشت توهم آرایش کن ببینم چطور میتونی اون دماغ دهن داغونتو درست کنی) تازه دوست حسود من این مدلی بود وقتی میفهمید از کسی خوشت اومده میرفت از مسیرای دوستانه بهش نزدیک میشد اینقدر باهاش لاس میزد تا بکشونش سمت خودش همین کارو با یکی از دوستامون کرد و میخواست با من بکنه که من باهاش قطع ارتباط کردم و دستشو گذاشتم تو حنا. ضمنا از نظر ظاهر و خانواده و مالی و تحصیلات و ... همش ازم پایین تر بود. کلا به این باور رسیدم آدم نباید با پایین تر از خودش دوست بشه بهش آسیب میزنه.

آفرین گل گفتی دقیقا یکی از اصلی ترین ویژگی های یکی از دوستای حسودم بود. مثلا یکی میگفت خوشگل شدی میگ ...

آره دقیقااااا

و اینکه خیلی سعی میکنن کم رنگت کنن و بکشوننت پایین

یه خصوصیت مهم دیگه ایم هست وقتی یه پسر نگات میکنه خودشونو دخالت میدن(حالا پسره نگاه به اون نمیکنه هااا)

مثلا میگه واااای پسره رو ببین چه نگاه میکنه به ماااا😂من برم اونطرف نبینه منووو

امیدوارم روزی ایرانی آباد ببینیم🕊️