2821
2789
عنوان

کنکوریهای سردرگم

672 بازدید | 30 پست

بچه ها لطفا درس خوندن رو رها نکنید ! کنکور و نهایی قراره برگزار بشه با اینده خودتون بازی نکنین همین امسال جمع کنید که بتونید قبول بشید اگر سردرگمین و نمیدونین چیکار کنین پیام بزارید با جون و دل کمکتون میکنم 💖 امسال دانشجو شدن رو تجربه کنید🥺😍

✨🌱Ceeport/دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور_برای مشاوره کم هزینه درخواست بدید

۱۲کیلو وزنم رفته بالا نمیدونی چق حالم بده همه درسام تمومن ولی هنوز جم بندی نکردم مساورم گذاشته ولی نمیتونم بخونم دقیقا دو هفته اس ول کردم

نمیدونم وزنمو چیکار کنم حس خفگی دارم اندامم قشنگ بود افتضاح شده همه حسادت داشتن به اندامم

الان انگار زاییدم شکم پهلو سایز سینم از ۷۰ شد ۹۵😭😭😭😭😭

از ۵۸ شدم ۷۰

دارم میمیرم💔😭😭😭😭

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

شما چ رشته ای هستین؟

من فعلا هدفم نهاییا هستن!

مخصوصا انگلیسی ک نمیتونم پاس بشم یبقیشون نمراتم عالی ان

علاقه ایم ندارم درس بخونم

خیلی استرس دارم🗿

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منو جدیدا افسردگی مطلق گرفته

اصن صبا بیدار میشم میگم خدایا من چرا زنده م؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

۱۲کیلو وزنم رفته بالا نمیدونی چق حالم بده همه درسام تمومن ولی هنوز جم بندی نکردم مساورم گذاشته ولی ن ...

عیب نداره قشنگم پاشو از امروز حداقل یک صفحه بخون حصله داشتی در حد ۱۰ دقیقه ورزش کن بعد کنکور راحت میتونی بری باشگاه و هیکلت مثل قبل شه 🦭

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

۱۲کیلو وزنم رفته بالا نمیدونی چق حالم بده همه درسام تمومن ولی هنوز جم بندی نکردم مساورم گذاشته ولی ن ...

سلام عزیزم خدارشکررررر که تونستی درسامو تموم کنی

آن شاالله بعد کنکور رژیم میگری و خفن تر از قبل میشی❤️

بنظرم الان رو درست تمرکز وقت برا رژیم و ورزش هست

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

عیب نداره قشنگم پاشو از امروز حداقل یک صفحه بخون حصله داشتی در حد ۱۰ دقیقه ورزش کن بعد کنکور راحت می ...

ینی میشه دوباره سایزم برگرده اخه نمیدونی چقد دور شکمم انگار بالشت گذاشتی😭😭😭😭😭💔

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

سلام عزیزم❤️

من امسال هدفم نهایی هست و مطالب و تا نصف خوندم

تصمیم دارم یک سال دیگه پشت بمونم و ۱۴۰۶ کنکور و بترکونم

چون امسال نمیارم😂😂😂

از الان دارم ۱۰_۱۲ ساعت میخونم

امیدوارم به خیر بگذره

سلام عزیزم خدارشکررررر که تونستی درسامو تموم کنیآن شاالله بعد کنکور رژیم میگری و خفن تر از قبل میشی❤ ...

فدات بشم من حتی روم نمیشه برم حوضه💔