2821
2789

من15سالگی اون 21سالش بود ....3 سال باهم بودیم 3ساله کات کردیم ولی باز باهم حرف میزدیم.....نه به هیییچ وجه زندگیمو کلا نابود کرد....اول توی یه گپ که رفیقای اون و رفیقای من بودن ولی یه روز که من از یه کوچه ای رد شدم اون منو شناخت بعد دیگه خوشش ازم اومد منم خر شدم و دیگه 3 سال باهم بودیم و رابطمونم خیلی جدی بود ولی تموم شد الان اون داره با یکی دیگه ازدواج میکنه منم دارم برا کنکور میخونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۳ سالم بود اون ۱۵ سالش.الان من ۲۶ سالمه اون ۲۸ و هنوز با همیم☺️ ۱۳ ساله باهمیم یعنی دقیقا نصف عمرمو.

با وجود تموم مشکلاتمون،اگه به اون موقع برمیگشتم صددرصد بازم باهاش دوست میشدم.چون حس عشق و ذوق از ته دل و کلا تموم حسای خوبو اولین بار پیش اون تجربه کردم و نمیخوام و اصلا نمیتونم پیش کس دیگه ای اون حسای خوبو داشته باشم.

با هم فامیلیم ولی زیاد رفت و آمد نداریم.اون موقع تو یه عروسی دیدمش و بعدش از طریق یه رابط که اونم فامیلمون بود دوست شدیم.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

من 16 اون ۲۳

ن عاقبت نداشت

من ازدواج کردم ولی او ن محرده و هنوزم ن کار داره ن ماشین ن خونه و اینکه الان ۳۴ سالشه

تو روستا هم زندگی میکرد شهرامون یساعتو نیم فاصله داشت و باید میرفتم روستا زندگی میکردم شیش سال از رو بچگی و عادت دوست بودم هنوزم منتظرمه نمیدونه متاهم

من اخرای 19 و اون 21

یک سال طول کشید

توی دانشگاه همو دیدیم ولی نه هم رشته ای بودیم نه هم ورودی

اگه برگردم بازم انتخابش میکنم

دلیل کاتمون چیز عجیب و بدی نبود فقط مسیرمون متفاوت شد اون تصمیم گرفت مهاجرت کنه و من خواستم بمونم

کلا تو اون سن هنوز تکلیفت مشخص نیست بعد مسیر زندگیت متفاوت میشه

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..