2789

من یه اکانت قدیمی روبیکا داشتم نصبش کردم ک ده روز بگذره دلیت بزنم بعد دیدم یکی خاله هامو قبلا فالو کردم همینجوری فالوورا خالمو نگا کردم دیدم یکی پسر خاله هام ک چند ساله ندیدمش خالمو فالو کرده منه احمق همینجوری فالوش کردم بعد دیدم فرداش اومد پیوی گفت شما منو میشناسی گفتم شاید ده درصد بعد گفت همونقدر بسه برات بعد گفت تو کی ای من نگفتم فکر میکرد رفیقاشم گفتم نیستم هی اصرار میکرد بعد گفت فامیلی؟ منه احمق گفتم اره بعد اسم همه فامیلو گفت منم گفت منم گفتم نه بعد گفت تو یکی از همینایی بعد پسر خالم یه خاهر کوچیک داره ۱۱ سالشه کوچیک بوده من دیدمش گفتم فلانی کجاست بگیر بچلونش از طرف من بعد این فکر کرد من فحش دادم یا نمیدونم چی شروع کرد فحش هرزه اادن منم بلاکش کردم بعد با ی اکانت دیگاکمد یه عالمه فحش هرزه داد اسمم منو گفت و به خانوادم فحش داد بعدم گفت فکر نکن ولت میکنم اشناا دارم پیدات میکنم میام بالا سرت و این حرفا بعد چند روز اکانتمو دلیت زدم حالا نمدونم چ کنم میترسم ابرو ریزی بشه تو فامیل یا بره شکایت کنه بیاد سراغم اخه منم چیزی نگفتم ک این همه فحش داد چ کنم حالا؟ینی اتفاق بدی میفته؟ ینی کسی میتونه بره شکایت کنه بگه میخوام اکانت حذف شده روبیکای کسی رو پیدا کنم اخه اول اون پیام داد اخرشم اون فحش داد داداگاه مگه همچین جیزیو قبول میکنه

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

دیونس طرف؟

نه بابا ، گردن هم نگیر اصلا، وقتی هم دیدیش به روی خودت نیار

اگه جایی کامنت عجیب گذاشتم تعجب نکن ، شیشه میکشم ❤️😂 کاربری دست یه اکیپه ( الان دیگه فقط دست خودمه... پروانه هستم) 😂 🧡نرها درخواست دوستی ندن 🐄 دخترا قبل درخواست دوستی دادن یجا تگم کنید و کارتون بگید تا قبول کنم درخواستتون رو 🦦💛 میتونید کامنتمو لایک کنید با خیال راحت 😂💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر به شکایت کردن هم باشه ، تو میتونی شکایت کنی! نه اون!

اگه جایی کامنت عجیب گذاشتم تعجب نکن ، شیشه میکشم ❤️😂 کاربری دست یه اکیپه ( الان دیگه فقط دست خودمه... پروانه هستم) 😂 🧡نرها درخواست دوستی ندن 🐄 دخترا قبل درخواست دوستی دادن یجا تگم کنید و کارتون بگید تا قبول کنم درخواستتون رو 🦦💛 میتونید کامنتمو لایک کنید با خیال راحت 😂💚

حالا ی سوال میشه آمورش بدی دلیل اکانت چجوریه؟

من میرم میزنم رو گزینه حذف حساب کاربری

میگه پیامکی حاوی لینک دیلیت اکانت برای شما ارسال خواهد شد ولی اصلا نمیدونم از کجا

آخه چیزی برام ارسال نمیشه

میشه راهنمایی کنی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اسکرین داری از پیاماش به مادری خواهری کسی نشون بده بعدا صداش دراومد بدونن

بعدم تو باید شکایت کنی ادمی که تو فامبلم فلان کارست بببن بیرون چیه دیگه از ابن ادم باید فرار کرد

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه شیمی درمانی درد داره. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.