2821
2789

من دوسال ازدوآج کردم،شوهرمو خیلی دوست دارم ولی لجم درمیاد هرچی میگم گوش میده،هرچی بخوام بی چونو چرا برام میخره،اصلااهل گیر دادن بهم نیست،همش میگه من بهت اعتماد صدرصد دارم بیش اندازه خوبه دل آدمو میزنه،کلا به خوش اخلاقی معروفه،حتی من باهاش دعوام میکنم سکوت میکنه یا با قربون صدقه رفتنم جواب میده😷من دوست دارم از شوهرم یکم بترسم،ولی همسرم در آرامش مطلقه،خوشرو مهربون ،دستو دلباز ،کاری،چشم پاک،ولی دل آدمو میزنه انقد خوبه😤😤😤همه بهم میگن خودت انقد خوبی خدا سر راهت همچین آدمی قرار داد،کاش بد بودم😕😬

وای این نشونی های همسر اینده منه

دست تو چیکار میکنه؟؟

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐😐😐سخنی ندارم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته