2777
2789
عنوان

سوال لیزری 🥲💔

345 بازدید | 6 پست

بنظرتون بهترین دستگاه لیزر چیه؟

بار اولمه میخوام فول بادی برم برای جلسه اول چند روز بعدش دوباره موها در میاد؟

پوست بدن مخصوصا بیکینی روشن تر میشه؟

کاربری دوم جولیا پندلتون ام که به لطف دوستان تعلیق شدم🤦🏻‍♀️

الکساندارا بهترینه روی رنگ پوست تاثیر روشن کننده نداره لیزر موی زائد شاید چون موها میریزه حس روشنتر ...

@sunmon

ممنون از نظرت عزیزم

راجب کندلا اطلاعی ندارید؟

و اینکه چند روز بعد از اولین جلسه دوباره موها در میاد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کندلا رفتم، راضی بودم، رشد موهام تموم شده و پوستم یه مقدار کمی روشن تره...

مرا هیچ از وطن محبوب تر نیست...🤍اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻اگه باهاتون بحث میکنم و بعدش تو تاپیک دیگه ای صحبت میکنم باهاتون، دلیلش اینه اسم کاربریتون یادم نمیمونه🤦🏻♀️درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

من کندلا رفتم، راضی بودم، رشد موهام تموم شده و پوستم یه مقدار کمی روشن تره...

@yasi07

ممنون عزیزم اتفاقا منم میخوام کندلا برم

چند جلسه رفتید شما؟

بعد از اولین جلسه چقدر طول میکشه تا دوباره موها در بیاد ؟

@yasi07 ممنون عزیزم اتفاقا منم میخوام کندلا برم چند جلسه رفتید شما؟بعد از اولین جلسه چقدر طول میکشه ...

اگه اشتباه نکنم ۹ جلسه اینا کامل رفتم و بعد اون فقط شارژ میکنم دیگه...

راستش یادم نیست این مورد رو...

مرا هیچ از وطن محبوب تر نیست...🤍اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻اگه باهاتون بحث میکنم و بعدش تو تاپیک دیگه ای صحبت میکنم باهاتون، دلیلش اینه اسم کاربریتون یادم نمیمونه🤦🏻♀️درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

@yasi07 ممنون عزیزم اتفاقا منم میخوام کندلا برم چند جلسه رفتید شما؟بعد از اولین جلسه چقدر طول میکشه ...

بعد اولین جلسه تا یه هفته یا دو هفته بعدش موها کامل در میاد ک بعد دو هفته میریزه بعد دوباره درمیاد که شیو میکنی میری جلسه بعدی لیزر همین منوال پیش میره اما هر دفعه موها کمتر میشن