2821
2789
عنوان

پیام‌رسان بله

480 بازدید | 12 پست

سلام خانما من ب تازگی بله رو نصب کردم فقط ی سری افراد تو قسمت همه هست ک نمیشناسمشون

اینا کین؟

ی سری هم میشناسم ولی شمارشونو ندارم. چ جوری تو بله واسه من اومدن؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم متوجه نشدم

منم لایک کن اگه گفتن

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

برا من و دوستامونم همینه

بخاطر امنیت و حریم خصوصی بالای بله ست😍

هرچیزی و هرکسی میتونه روزی من رو خسته کنه و دیگه برام هیچ اهمیتی نداشته باشه تاکید میکنم هرچیزی و هرکسی؛بجز تو...من هیچ وقت از تو سیر نمیشم...با از دست دادن هرچیزی کنار اومدم اما در نبود تو جون دادم...وقتی برگشتی انقدر کافی بودی که من همه ی عادت ها ،آدم ها و خیلی از موارد بیهوده ی زندگیمو که در نبودت معتادشون شده بودم رو به راحتی از بین بردم و ترک کردم و همه چیو الک کردم...من با تو آدم خوش حال تری ام...تو هستی عکس میگیرم،غذا میپزم،زود بیدار میشم،درس میخونم،اکسپلورم شاده و پر از لالی(دخترمون(:)...مثل پاییز ۱۴۰۰ که تازه باهات آشنا شده بودم و حرفات برام تازگی داشت،هنوزم همون اندازه برات ذوق دارم و برام جذابی...اوه جدی جدی داره پنج سال میشه...اون موقع ها تو همسن الان من بودی و من فکر میکردم خییلییی بزرگی:)...شاید تنها حسرت زندگی من همون زمانیه که باهم نبودیم و مسیرهایی که به غلط طی کردم...کاش یه پاک کن داشتم میتونستم همه ی اون مدت و جزئیاتش و آدماش رو پاک کنم وهیچی ازشون یادم نیاد...فقط تو باشی و تو...هیچ چیزی نتونست باعث شه ما همو برای همیشه ترک کنیم ... ما تا ابد جامون تو بغل همه💙

وای وای خط اول امضات 🤦🏻♀️

فکر کن مادر یه پسر نوجوون هم باشی که هر وقت پاشو از در میذاره بیرون تن و بدنت میلرزه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

راجع به روبیکا هم میشه به من بگید این استوری که ملت میذارن ببینیم براشون پیام میاد آخه من شماره اونی که استوری گذاشته رو اصلا تو گوشیم ذخیره ندارم چرا استوریش برام میاد مثلا آدمی که چندین سال پیش شمارشو داشتم

یا قبلا داشتی یا همونایی هستن که شمارشونو قبلا داشتی و یا کسایی هستن شمارشونو داری اسمشون اونجا یه چ ...

ن ی چندتایی هستن ک من هیچوقت شمارشونو نداشتم ولی تو بله واسم اومدن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من هم متوجه نشدم منم لایک کن اگه گفتن

من خودمم هنوز متوجه نشدم

واسه همه اینجوریه

خب اونایک من میشناسم ولی هیچوقت شمارشون تو گوشیم نبوده چ جوری اومدن؟

عه خب شاید مال یکی دیگه رو اورده تو گوشیت پاکشون کن ببین چی میشه

ولی من میشناسمشون

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز