2789
عنوان

کیس ازدواج

252 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

راستش من قبلاً با یه نفر چهار سال دوست بودم که البته آنقدر سمی بود همه میگفتن جدا شو،یک سال و نیم پیش یه آشتا تو تماس ویدیو غیرمستقیم منو نشان دوستش داد و اونم اوکی داده بود،منتها چون دوست پسرم و دوست داشتم هنوز قبول نکردم،پارسال هم دوبار آشنامون راجع به پسره گفت و من از خجالت چیزی نگفتم...الان پشیمونم...چون طرف هم پولداره هم ازم بزرگترها نه کوچکتر،هم میگن پسر خوبیه...مشکل اینجاست که تو این یکسال و نیم این پسر که تصویر منو دیده،خب یه بارم محض کنجکاوی نیامده تهران منو از نزدیک ببینه،ادامه ش را پست بعدی میگم

بعد اینکه اون آشنا گفته بود بریم شهر فلانی مسافرت،من فکر کردم اینو گفته که منو از نزدیک غیر مستقیم با طرف آشنا کنه،ولی دیشب گفت که سفر خرجش زیاده و فلان ،شاید نریم،اژ طرفی میخواد بره سفر آسنامون و خب چند ماه تیست،وقتی برگرده معلوم نیست این آقا دوست دختر گرفته باشه یا نه...من دیشب غیر مستقیم از آشتامون پرسیدم راجع به پسره،و خیلی خجالت کشیدم،حالا هفته دیگه شاید شاید نه قطعی بریم شهرشون و شاید منو نشون طرف بده(از خجالت نمی تونم بپرسم که آیا بریم این کار میکنه یا نه)..الان راستش خیلی خجالت میکشم از آسنامون،چون اگه بریم و طرف هم منو ببینه و خوشش نیاد ،من ضایع میشم به عنوان دختر جلوی آسنامون،از طرفی هم خب موقعیت اون پسر خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مستقیم حرفی به اشنا نزن

به روی خودت نیار

انگار که اصلا قصدت تفریحه

و اینگه اگه واقعا طرف خوشش اومده بود خیلی راه بود پا پبش جلو بذاره برای اشنایی

مثلا اینکه شمارت رو بگیره و صحبت کنید

دیگه غیرمستقیم بهش گفتی که اوکی هستی بقیه شو بسپر به روزگار

اره ولی خب اینکه پسره تو این یکسال و نیم از راه دور بعد از دیدن عکسم سراغم را گرفته نه اینکه بیاد خودش اینجا،و اینکه من نمیدونم وقتی منو از نزدیک ببینه خوشش میاد یا نه،باعث شده خجالت بکشم از آشنامون که بهش فهموندم خوشم میاد از پسره..همش میگم کاش همون موقع که آشنامون صحبت پسره را کرد اوکی میدادم که بگم خودشون شروع کردن که ضایع نشم بعدا....الان که خودم صحبتشو کردم..یه جوریه

اصلا مستقیم حرفی به اشنا نزنبه روی خودت نیارانگار که اصلا قصدت تفریحهو اینگه اگه واقعا طرف خوشش اومد ...

اره خب منم همینو میگم...از طرفی هم آشنامون پارسال گفت این پسره سراغتو گرفته...نمیدونم شاید به طور جدی خوشش نیامده یا چون خیلی سرشناسه خانواده ش اونم دوست نداره پیگیرتر باشه..نمیدونم..پسره هم قبلا دوست دخترش بهش خیانت کرده بوده و مجردها فعلا و به قول آشنامون خودش را با کار و درس سرگرم میکنه

عزیز اولا شما چقدر غیر منطقی فکر میکنی

طرف یه پیشنهاد آشنایی داده تو هم قبول نکردی خب

چرا باید میومد میدیدت؟!!!

الانم معلوم نیست طرف تنهاست یا نه خیلی گذشته!

دو تا راه داری اول اینکه مستقیم به رابط بگی میخوای آشنا شی

در غیر اینصورت منتظر شانس بمونی که شاید همچین قصدی از مسافرت داشته باشه

اصلا مستقیم حرفی به اشنا نزنبه روی خودت نیارانگار که اصلا قصدت تفریحهو اینگه اگه واقعا طرف خوشش اومد ...

نمیدونم چرا جوابم تأیید نشد اینجا...ببین پارسال به بار سراغم را گرفته..ولی خب به قول تو شماره م را نگرفته..البته نمیدونم شاید چون من جواب اوکی نداده بودم با چی...اون موقع اگه اوکی میدادم و بعد همون از نزدیک میدیدیم و خوشش نمیآمد عیبی نداست،ولی الان که به آشنامون غیر مستقیم گفتم نظرمو،اگه پس فردا خوشش نیاد،خیلی ضایع میشم جلوی آشنامون

نمیدونم چرا جوابم تأیید نشد اینجا...ببین پارسال به بار سراغم را گرفته..ولی خب به قول تو شماره م را ن ...

موقعیت بدیه

ولی به نظرم پسره زیاد مایل نیست

اگه یک دفعه بفهمه بری اون رفتی بد میشه

فکر میکنه عاشق شیفتشی

عزیز اولا شما چقدر غیر منطقی فکر میکنیطرف یه پیشنهاد آشنایی داده تو هم قبول نکردی خبچرا باید میومد م ...

آخه بار اول قبول نکردم،بار دوم که آشنامون مطرح کرد،گفتم چون از دوست پسر قبلیم جدا شدم و یکم وضع روحیم خوب نیست یکم زمان بگذره ببینم با خودم چند چندم،بعذم این آشنامون همش مسافرته کم ایران میاد..الآنم دو هفته دیگه میزقته مسافرت تا مرداد.

آخه بار اول قبول نکردم،بار دوم که آشنامون مطرح کرد،گفتم چون از دوست پسر قبلیم جدا شدم و یکم وضع روحی ...

جواب شما که ارتباطی با حرفای من نداشت

اما در کل همون دو راه رو داری ببین چه میکنی