2789
عنوان

بهش اعتماد کن

152 بازدید | 2 پست

زندگی رو بسپار دست سرنوشت. نیاز نیست انقدر نگران باشی که قراره ثانیه های بعد چه اتفاقی بیفتن. اون خودش کارش رو انجام میده. دنیا برات همه چیز رو رقم میزنه و تو تصور کن روی یه قایق کوچولو بین امواج اقیانوسی و باید کنترل تعادل قایق رو به دست بگیری، هم زمان از مناظر لذت ببری و اجازه بدی امواج تو رو به ساحل برسونن.

قبل از اینکه بخوای پشیمون بشی یا حسرت چیزی رو بخوری، زندگی کن

فقط زندگی.

شیرزن از بچه های هوا فضا باشه ؟

هیچ حواست هست ک تمام فرکانس های خوشبختی و چاکراه های طبیعت رو زیر سلطه خودت درآوردی

منم بعضی وقتا صبحا ناشتا ماشروم میزنم همچین حسی دارم

البته جسارت نمیکنم

شاید یکم کردم، نمیدونم

ولی امیدوارم مستدام باشه این حالتون

کلیت صحبت زیباست، اینکه از مسیر لذت ببر، بی خودی غم دنیا رو نخور، و قبول دارم این رو.

علاوه بر اینا باید دونست که زندگی تدبیر می خواد، در غیر اینصورت دریا طوفانی میشه و آدم غرق می شه توش.

مورد بعد اینکه سرنوشت رو خود ما رقم می زنیم، با انتخاب هامون

امیدوارم همه عاقبت بخیر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهات موافقم این قایق هر طرف بره شرایط جدید ایجاد میشه و زندگی توی اون شرایط رو میطلبه اما متوقف نمیشه

و از ما آدم با تجربه تری میسازه

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد