اصلا کار خوبی نکردید با دیگران مقایسش کردید . یعنی چی مسخرت میکنن مگه قراره بخاطر اونا درس بخونه ؟!! اینجوری یادش میدید بخاطر جلب نظر دیگران زندگی کنه نه راحتی خودش!!
حواسمون باشه بخاطر درس خوندن آسیبی به بچه نزنیم که از درس نخوندن بدتر باشه
هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر منم هشتمه،دیروز ریاضی داشتن.اونم نمیخوند اصلا....مشکل همه خانواده ها شده،چون روش های تدریس با زمان ما فرق کرده.اما خب فکر میکنم چون تو ماه رمضان بود معلمشون سخت نکرفته بود زیاد
منم به خدا اصلا اهل داد و جیغ نیستم همش با خواهش ازش میخوام اما اون گرایش درونی که خودم زمان مدرسه د ...
عزیزم اون استرسی هم که ما داشتیم اصلا خوب نبود . بخدا خود من الان بخاطر اونهمه حرص و جوشی که بخاطر درس و نمره خوردم پشیمونم . واقعا ارزششو نداشت . دختر منم اصلا استرس درس نداره ،ولی من اصلا ناراحت نیستم ،بهتر که نداره . نمیخوام خیلی بخاطر درس به خودش فشار بیاره ، همین که به اندازه ی متعادل بخونه کافیه
هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!