2777
2789
عنوان

شوهرم

204 بازدید | 6 پست

میشه لطفا بگید من اشتباه میکنم یا حسم درسته من ی خواهر دارم حدودا ۶ سال از خودم کوچیکتر

من همش حس میکنم شوهرم ب اون توجه داره نمیتونم ثابت کنم ولی دارم روانی میشم

همش میگه بهاره مثل خواهرمه ولی من حسم این نیس خواهرم گواهی نامه گرفته بود شوهرم میگف بیا با ماشین من برو تمرین

ماشین دستش میداد همش ازش تعریف میکرد ی بار بابام بش ماشین نداد خواهرم گریه افتاد شوهرم اصراررر کیکرد بیا ماشین منو بگیر

امروز ابجیم داداشم باهم بحث کردن

ابجیم ناراحت بود

شوهرم منو صدا میکرد بیا با خواهرت بریم بیرون دور بزنیم

همش میگه بیا خونمون

به خواهرم تو هر مسافذت دست جمعی کیگ بیا تو ماشین ما بشین حالم بده خیلی بدد ی بار اعصابم خورد شد گف تو فکرت مربضع

ولی من حسم بده خیلی بد د

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میشه به شوهرت و خواهرت تهمت زد نه میشه حس تورو نادیده گرفت ،ولی دلتو سیاه نکن چون مسله خیلی بزرگی هست که پشتش شر خوابیده ،حستو میفهمم ولی شاید زیادی حساس شدی به بعصی چیزا ،ببین شوهرت با همه همین طوره همیشه همه جا کلا ادم مراقب و مهربونی هست یا فقط برا خواهرت شیرین میشه،خودت متوجه میشی اگه چیزی باشه بالاخره پنهان نمیمونه

بعضی وقتا باید به حست اعتماد کنی

البته جسارت نمیکنم به شوهرت چون شناختی ندارم

ولی بعضیا بدشون نمیاد که با یه تیر دونشون بزنن

هممون آدمیم دیگه بعضی وقتا یه حس هایی بعضی وقتا ناخواسته شکل بگیره

خواهرتم اینجور پیش بره ممکنه از شوهرت یه قدیس بسازه که واقعانم حق داره

اینجور ک تو از شوهرت تعریف کردی من ک پسرم روش کراش زدم.

بازم میگم همه این حرفا ممکنه چرت باشه من فقط اون طرف قضیه رو خواستم برات باز کنم و صدرصد شوهرت آدم خوبیه و خواهرتم به چشم برادر بزرگتر بهش نگاه میکنه.

انقدر فکر و خیال نکن دیوونه میشی میبرنت دیوونه خونه با زنجیر میبندنت اونوقت

بعدش میبینی خواهرت پشت فرمون ماشین شوهرت نشسته از دور برات دست تکون میده داد میزنه میگه کیف کردی چطور شوهرتو قاپیدم ؟ برو حالشو ببر

بعد تو تشنج میکنی میان بهت آرامبخش میزنن تا آخرعمر باید رو تخت ببندنت

خلاصه انقدر سخت نگیر زندگی رو

راستی لبخند فراموش نشه :)

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز