2789
عنوان

اکسم پیام داد

396 بازدید | 15 پست

اکسم بعد از دو ماه پیام داد سخت فراموشش کردم تازه خودمو جمع کرده بودم بهتر شده بودم که پیام داد پیامش احساسی یا معذرت خواهی نبود کاری بود دیگه نمیخوامش اما دوباره حالم بد شد بگین چیکار کنم🥲

ازونجایی که تکرار اشتباه گذشته یه لذت خاصی داره بنظرم باز باهاش گرم بگیر

اینکه آدم چوب حماقتشو بخوره خیلی بده ولی لذت هایی که تو دوران حماقت ادم تجربه میکنه با دورانی که احتیاط میکنه و منطقی رفتار میکنه زمین تا آسمون فرق داره .

حماقت کن و لذت ببر بعد که جدا شدین باز تهش دوماه فراموش کردنش عذابت بده

ولی بزرگتر ک شدی به این دوران فکر میکنی میگی عجب دیوونه ای بودم من

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازونجایی که تکرار اشتباه گذشته یه لذت خاصی داره بنظرم باز باهاش گرم بگیر اینکه آدم چوب حماقتشو بخوره ...

همین الانم بخاطر انتخاب اشتباهم میگم عجب دیوونه ای بودم

واقعا این ادم همونی بود که من باهاش اشنا شدم؟

قلبمو شکست نمیتونم فراموش کنم🫠

همین الانم بخاطر انتخاب اشتباهم میگم عجب دیوونه ای بودمواقعا این ادم همونی بود که من باهاش اشنا شدم؟ ...

یا باید بلاکش کنی یا راهی ک من گفتم

اینکه هر وقت آزاد باشه بیاد ذهنتو درگیر کنه ک نشد زندگی

ازونجایی که تکرار اشتباه گذشته یه لذت خاصی داره بنظرم باز باهاش گرم بگیر اینکه آدم چوب حماقتشو بخوره ...

عجب کامنتی کاش سیو میشد

ولی لذت هایی که تو دوران حماقت ادم تجربه میکنه با دورانی که احتیاط میکنه و منطقی رفتار میکنه زمین تا آسمون فرق داره .

حماقت کن و لذت ببر

👏🏼

واقعا دنیا دو روزه حماقت کنیمو لذت ببریمو خوش باشیم

عجب کامنتی کاش سیو میشدولی لذت هایی که تو دوران حماقت ادم تجربه میکنه با دورانی که احتیاط میکنه و من ...

تا همین جا هم خیلی خودمو کوچیک کردم دیگ نمیتونم یه اشتباه رو دوبار تکرار کنم زیاد کوتاه اومدم زیاد میخواستم همه چی تنها هندل کنم نمیشه دیگ نمیشه اونم نخواسته که سوالش چرت اما کاری بود اگرم اون بخواد من نمیخوامش نمیشه دیگ🥲

اصلا محل نده اصلااااااصلاااااااااکاش منم محل نمیدادم اما وقتی اکسم برگشت برای عذرخواهی و .... بهش مح ...

اصلا برنمیگردم نمیخوامش دیگ خودشم برای برگشت نیومده سوال چرت کاری پرسیده نمیدونم هدفش چیه اما دارم اذیتم میکنه تازه برگشتم به زندگی کاش دست از سرم برداره🥲

یا باید بلاکش کنی یا راهی ک من گفتماینکه هر وقت آزاد باشه بیاد ذهنتو درگیر کنه ک نشد زندگی

نمیتونم بلاک کنم اون موقع فک میکنه ضعف دارم نسبت بهش نمیخوام اینجوری فک کنه

نمیتونم بلاک کنم اون موقع فک میکنه ضعف دارم نسبت بهش نمیخوام اینجوری فک کنه

کسی اعصاب روانتو بهم ریخته حالا چه فرقی میکنه درموردت چه فکری میکنه

اصلا بزار فکر کن بخاطر اون دیوونه شدی تو بیمارستان بستری هستی

چه دردی از تو دوا میشه

یه روزنه براش باقی گذاشتی هر وقت دلش خواست خیلی راحت میاد با پیامش اون کارای گذشتشو بیادت میاره و زخمتو تازه میکنه

بخای کاری کنی همه درموردت خوب فکر کنن تهش خودت از پا در میای

دکمه خروجشو با کمال خونسردی فشار بده یا جواب پیامشو بده

تو آب نمک نگهش ندار تهشم خودتو یجور قانع میکنی حالا جوابشو میدم مگه میخاد چی بشه

اونم با یه طرفند دلتو باز به دست میاره

پسرارو دست کم گرفتیااااا

کسی اعصاب روانتو بهم ریخته حالا چه فرقی میکنه درموردت چه فکری میکنهاصلا بزار فکر کن بخاطر اون دیوونه ...

سوالش چرت اما کاری بود حتی معذرت میخوای و این چیزا نبود

دیگ اصلا نمیشه بهش فک کنم

میتونم بهتون درخواست بدم لطف کنید راهنماییم کنید؟

سوالش چرت اما کاری بود حتی معذرت میخوای و این چیزا نبود دیگ اصلا نمیشه بهش فک کنم میتونم بهتون درخوا ...

من خودم بدتر اون نادون بچه روانپریش و بیمارم

انقدر اطلاعات ندارم که بخام کسی رو راهنمایی کنم

تهش همه چیزو خراب میکنم

هر چی که دلت میگه درسته رو انجام بده

سلیقه هر کس فرق داره

هزارنفرم این زیر یه حرفو بزنن دلیل نمیشه وقتی دلت نخاد تو هم شبیه اونا رفتار کنی

من خودم بدتر اون نادون بچه روانپریش و بیمارم انقدر اطلاعات ندارم که بخام کسی رو راهنمایی کنم تهش همه ...

خواهش میکنم اتفاقا خیلی کمکم کردین ازتون ممنونم

مشکل اینجاست من این ادمو تو دانشگاه میبینم🥲

خودش نمیدونه درخواست مهمانم رد شده باید برگردم همون دانشگاه🥲

خواهش میکنم اتفاقا خیلی کمکم کردین ازتون ممنونممشکل اینجاست من این ادمو تو دانشگاه میبینم🥲خودش نمید ...

خب صدرصد سخته تحمل این وضعیت

ولی امیدوارم هر چی زودتر بگذری ازین مرحله