2777
2789

من کنکوربم هیچی نخوندم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچی نخوندم و میخوام بدون کنکور ثبت نام کنم 

فقط بخاطر بارداریم نخوندم😡

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
مبارکه عزیزممممم ای جان خوبه بهونت جوره خخخخ

سلامت باشی گلم 

خخخ اره دیگه 

به امید خدا برم واسه ادبیات وزبان انگلیسی ثبت نام کنم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

اره من میشناسم دوست خودم بود طول سال فقط واسه امتحانای توکلاسی میخوند ولی ماه آخر نشست بکوب خوند روزی سیزده چهارده ساعت میخوند اصلا پیداش نمیکردیم. بعد اعلام نتیجه رفتیم مدرسه دیدیم عه....واسه قبولیا بنر زدن اسم دوستم هم هست فیزیوتراپی قبول شده بود. 

پشم های دبیرا و مدیر و بچه ها همه با هم ریخته بود اصلاااااا فکرشم نمیکردیم این بشر قبول بشه چه برسه به فیزیوتراپی😆 

منه خاک بر سر سال اول کنکور رتبم خوب بود دولتی میاورم هیچیم نخونده بودم.نشستم واس سال بعد کنکور بودم ...

دارم دیوونه میشم از دست کنکور خر :/

ادمک لال نباش پرو باش