2777
2789
عنوان

کاش…😔

189 بازدید | 8 پست

کاش میشد برمیگشتم به گذشته و اینقد حماقت نمیکردم،کاش میشد برگشت به گذشته و یسری اشتباهات و سادگی ها رو پاک کرد

بعضی چیزا قابل جبران نیستن بعضی اشتباهات حال و ایندتم نابود میکنن حیف که نمیشه برگشت و عوضشون کرد...

بدتر از اون مردمی که فقط قضاوت میکنن...

گردن نگیر

وقتی نوجوون بودم فک میکردم وقتی 27 ساله شم کف LA توی کنسرت ادل داد میزنم و میگم : Never mind, I’ll find someone like you ... ولی متاسفانه الان نشستم پای کری خوندن ها و بسسسسم الله قاصصصصم الجبارین گفتن های سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا سرهنگ ابراهیم ذوالفقاری🤭😬....💔🦦🥤 اقایون نامحترم لا مادر خاهر سایت گوش کنن:درسته من خیلی دوست دارم شوهر کنم ولی توی مارمولک پشت کنتور برق حق نداری درخواست بدی درخواست دادی قبول میکنم و موج سهمگینی از فحش ناموسی به سمتت روانه میکنم بازم خوددانی... 😏 به خدا قسمم اتئیستم

عزیزم من چندتا از تاپیک های شما رو خوندم.

اگر از این به بعد کسی همچین کاری کرد بلافاصله بدون تردید از پیامش اسکرین شات بگیر و بگو الان همه تهدیدات تورو برای پلیس فتا میفرستم پدرت هم درمیارم و تا آخر پاش هستم.

به طوری به التماس بیوفته که باور نکنی.

روان و آسایش شما بازیچه هوس یه آدم مریض نباید بشه.

در ثانی فکر نمیکنم همچین کاری رو انجام بده چون براش سودی نداره

ولی اگر متوجه شدید همچین اتفاقی افتاده سریعا پیگیری قضایی رو شروع کنید و اینطوری از ادامه ی این اتفاق جلوگیری کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس و فیلم و صدای ضبط شده رو چجوری گردن نگیرم؟مگه اینکه بگم همرو با هوش مصنوعی ساخته کی باور میکنه ا ...

میگم دست پیشو بگیر تو تهدیدش کن بگو میخام برم شکایت کنم ازت

وقتی نوجوون بودم فک میکردم وقتی 27 ساله شم کف LA توی کنسرت ادل داد میزنم و میگم : Never mind, I’ll find someone like you ... ولی متاسفانه الان نشستم پای کری خوندن ها و بسسسسم الله قاصصصصم الجبارین گفتن های سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا سرهنگ ابراهیم ذوالفقاری🤭😬....💔🦦🥤 اقایون نامحترم لا مادر خاهر سایت گوش کنن:درسته من خیلی دوست دارم شوهر کنم ولی توی مارمولک پشت کنتور برق حق نداری درخواست بدی درخواست دادی قبول میکنم و موج سهمگینی از فحش ناموسی به سمتت روانه میکنم بازم خوددانی... 😏 به خدا قسمم اتئیستم

میگم دست پیشو بگیر تو تهدیدش کن بگو میخام برم شکایت کنم ازت

قضیه واسه شیش هفت ماه پیشه یکم تهدیدش کردم بعدش پیداش نشد ولی چون مریض جنسی و روانیه و اونا دستشه میترسم

میترسم یه روزی برای خودش پخش کنه چون سادیسم داره ترسم از اینه که دستشه اونا

عزیزم من چندتا از تاپیک های شما رو خوندم.اگر از این به بعد کسی همچین کاری کرد بلافاصله بدون تردید از ...

ممنونم عزیزم

اگه خدایی نکرده روزی این کارو کرد چاره ای ندارم که بگم یه روانی قصد اخاذی داشته با هوش مصنوعی اینارو ساخته

قضیه واسه شیش هفت ماه پیشه یکم تهدیدش کردم بعدش پیداش نشد ولی چون مریض جنسی و روانیه و اونا دستشه می ...

خطتو عوض کن

خطتو عوض کن

این کارو میکنم اینستا و تلگرامم وصل شد پیج و اکانتم رو دلیت میزنم ولی میگم میترسم بدون دلیل پخش کنه چون روانیه اینکه اونا دستشه میترسم

من کل زندگیم سالم زندگی کرده بودم یجا گول خوردم خودمو بدبخت کردم بنظرت خدایی نکرده اگه یه روز پخش کرد بگم یه روانی با من دشمنی داشت اینارو با هوش مصنوعی ساخته باور میکنن؟اخه به من نمیخوره اصن همه رو خانوادم قسم میخورن فقط حماقت کردم

این کارو میکنم اینستا و تلگرامم وصل شد پیج و اکانتم رو دلیت میزنم ولی میگم میترسم بدون دلیل پخش کنه ...

هیچ اتفاقی نمیفته خیالت راحت