2821
2789
عنوان

ارشد حقوق

167 بازدید | 9 پست

دوستانی که ارشد حقوق خوندین

چه گرایشی خوندین و میزان مطالعه و پایتون در چه سطحی بود؟

چندماه مطالعه داشتین،و چه دانشگاهی قبول شدین؟؟

آه بگذار زین دریچه باز خفته در پرنیان رویاها،با پر روشنی سفر گیرم بگذرم از حصار دنیاها 🦋🌙

کارشناسی شو گرفتین ؟ ارشد هم بخونین بعدش باید برای ازمون وکالت یکسره روزی چهار وپنچ ساعت بخونین برای قبولی وکالت آزمون ک برین سمت بین المللی

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

کارشناسی شو گرفتین ؟ ارشد هم بخونین بعدش باید برای ازمون وکالت یکسره روزی چهار وپنچ ساعت بخونین برای ...

آره کارشناسیمو گرفتم،برای ارشد اقدام کردم که کنکور بدم،خواستم تجربه بقیه رو هم بشنوم

آه بگذار زین دریچه باز خفته در پرنیان رویاها،با پر روشنی سفر گیرم بگذرم از حصار دنیاها 🦋🌙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره کارشناسیمو گرفتم،برای ارشد اقدام کردم که کنکور بدم،خواستم تجربه بقیه رو هم بشنوم

آزمون وکالت کاش هدف قرار میدادی بعد قبول آزمون وکالت فوق راحت و هدف دار بودی ارشد میخوندی

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

آزمون وکالت کاش هدف قرار میدادی بعد قبول آزمون وکالت فوق راحت و هدف دار بودی ارشد میخوندی

سن من هنوز به آزمون نمیخوره، دقیقا تایمی که ارشدمو بگیرم میتونم آزمون شرکت کنم

سن من هنوز به آزمون نمیخوره، دقیقا تایمی که ارشدمو بگیرم میتونم آزمون شرکت کنم

آفرین پس ۲۴ هنو نرسیدی ،ارشد پیش برو بعد مباحث آزمون میدونی?

آفرین پس ۲۴ هنو نرسیدی ،ارشد پیش برو بعد مباحث آزمون میدونی?

خودم یکسری تحقیق کردم ،امااگر شما تجربتون رو در اختیارم قرار بدین بازم ممنون میشم

خودم یکسری تحقیق کردم ،امااگر شما تجربتون رو در اختیارم قرار بدین بازم ممنون میشم

از پارسال خب تسهیل خیلی پررنگ شد ۹۵ درصد قبول نقش داشت پس جای نگرانی ها برای قبولی آزمون وکالت تسهیل حل کرده شما میتونین آموزشگاه های ک کانون معرفی میکنه ثبت نام کنین برای تست زنی ولی سال دیگ ثبت نام کنین الانه روزی دو ساعت فقط مطالعه داشته باشین حقوق مدنی خب قواعد عمومی قراردادها-شروط ضمن عقد-سقوط تعهدات-الزامات خارج از قرارداد-اموال مالکیت-عقود معین-ضمان-نکاح و طلاق بعد آیین دادرسی مدنی به جز مبحث داوری بخونین خیلی مهمه دادرسی مدنی بعد بگم براتون آیین دادرسی کیفری کامل بخونین بعد حقوق جزای عمومی قواعد کلی و مشترک جرایم و مجازاتها بخونین و حقوق جزای اختصاصی فقط جرایم علیه اشخاص و جرایم علیه اموال و جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی بعد بگم مهمه حقوق تجارت فقط اسناد تجاری بخونین بعد اونطرف فقط حقوق عمومی 1 وحقوق کار-حقوق اساسی-حقوق ثبت بخوونین بعد باز حقوق عمومی 2 قسمت قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ، آیین نامه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مصوب 1401 ، اساسنامه کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و اونطرف هم باز بگم براتون
ادبیات و آیین نگارش بخونین

از پارسال خب تسهیل خیلی پررنگ شد ۹۵ درصد قبول نقش داشت پس جای نگرانی ها برای قبولی آزمون وکالت تسهیل ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون ،خیلی لطف کردین🌹

قصد دارم بین الملل بخونم

امسال کنکور دارین؟

بعد منابعی که مطالعه میکنین چیا هستن؟و مطالعتون به چه شکل هست؟