2821
2789
عنوان

پول برای کار

148 بازدید | 5 پست

سلام

دیوار برای کار اگهی گذاشته بودند.بعد که رفتم حضوری صحبت کنم یک جا بود که زده بود دفتر مشاور شغلی غیردولتی

و گفتند برای معرفی به کار و ثبت نام در سامانه وزارت کار باید مبلغ ۵۰۰ هزار پرداخت کنم و کارت ملی مو بذارم.

کلاهبرداریه؟

چند نفر دیگه هم اونجا بودند برای کار اومده بودند

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

شک نکن

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بنظر خودمم همینطوره.ممنون از نظرت🙏

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

کلاهبرداریه پول ندی

باشه .ممنون🙏