2777
2789
عنوان

با چی انرژی میگیرید؟

441 بازدید | 66 پست

آجیای گلم با چی انرژی می گیرید و شاد میشید؟

من خودم با :

فیلم دیدن😍

گردش با دوستام😍

خوردن 😂

کتاب خوندن 😍

یادم نمیاد شما بگین 😊

نتم ضعیفه ها 😁 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش ورزش ورزش

چه ورزش هایی؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

خوردن قهوه

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.

با قدم زدن تو خیابون

که متاسفانه خیلی نمیتونم بزنم بیرون😐

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
تلفنی صحبت کردن با دوستام چون ی شهر دیگن

اصلا دوست نعمته 😍😍