2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به بچه دوم چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
تک فرزندی خوبه من خودمم تک فرزندم و واقعا دوست نداشتم کسی تو خونمون باشه ک مامان بابام واسه اونم باش ...

واقعا؟؟؟یعنی هیچ بدی ایی نداره؟

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟یعنی هیچ بدی ایی نداره؟

منکه واقعا راحت بودم زیادم بچه ای نبودم کوچه برم همون تو خونه با مامان بابام سرگرم میشدم و نقاشی میکشیدم کارتون نگاه میکردم.بزرگتر هم ک شدم میدیدم همکلاسیم خواهر برادر دارن ماماناشون نمیتونن دنبالشون بیان یا نمیتونن باهاشون بیرون برن خوشحال بدم ک همه ی امکانات خونمون برای منه و آرامش دارم

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

شوهرم میگه واسه وقتی که ما نبودیم بچه تنها نباشه واسه همین میگه یکی دیگه یا بقول قدیمی ها یه پشت داشته باشه.ولی بنظر من اینا همه حرفه ،ما که مال دوره بهتر از بچه هامونیم(از لحاظ عواطف)اکثرا از 3 تا به بالا ولی خواهر برادری همه نه میبینیم نه زیاد در ارتباطیم اونوقت اینا میخوان چه کنن.همه تو فکر اینن که پدر و مادرا کمتر از خواهر و برادرای دیگه براشون ی وقت نذارن

منکه واقعا راحت بودم زیادم بچه ای نبودم کوچه برم همون تو خونه با مامان بابام سرگرم میشدم و نقاشی میک ...

خدا کنه دختر منم همینطور بشه وقتی بچه ها رو   میبینشون خیلی ذوق میکنه منو باباشم زیاد باهاش بازی نمیکنیم

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند

من خودم سه تا داشتم، یکیشون لایق ندونست زیاد پیشمون باشه تنهامون گذاشت، اینکه چند اا بچه رو میتونی از پسش بر بیای برمیگرده به توان روانی خودتون و همسرتون، اگر به لحاظ اقتصادی هم همچی اکی باشه ولی روحی تحملت پایین باشه اشتباس و همیشه با خودت درگیری داری، من فکر میکنم دو تا بهتر از یکی هست، ارامش روانی بیشتری داری و برعکس دیگران من راحتر شدم از وقتی بچه ها با همن  نسبت به قبل که تنها بودن، وقت بیشتری براخودم دارم، ان شا الله بهترین تصمیم رو بگیری

ما برای پسرم هم وقت میزاریم هم هزینه های اون خیلی در الویت قرار میدیم و برای همین پسرم زیاده خواه شده.م وقتی میریم بیرون که پسرم رو  بگردونیم و البته هر روز میبریمش بیرون.ولی برای کارای خودم  ماهی یکبار بتونم تنها و بدون حضور پسرم برم بیرون

بله عزیزم، مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک، خیلی زود رفت نذاشت از مادریم لذت ببرم،    

متاسفم 😔😔منم اگه پسر دوميم بود الان سه تا داشتم دوتا پسر و يه دختر ولي متاسفانه پسر دومي بي معرفتي كرد و أسموني شد .. پسر بزرگم ١٤ سالشه زياد حسودي نميكنه تازه وقتي ابجيش دنيا بياد كمكمم ميكنه دوتا داشته باشي خياي خوبه 

متاسفم 😔😔منم اگه پسر دوميم بود الان سه تا داشتم دوتا پسر و يه دختر ولي متاسفانه پسر دومي بي معرفتي ...

عزیزم سخته خدا بهت صبر بده، داغش همیشه تازه س، کهنه نمیشه انگار، کمم نمیشه، من پسر اولم رو از دست دادم، اون موقع هنوز دومی رو هم نداشتیم، وحشتناک بود شبا و روزا، خدا دو تا شیرینی زندگیتون رو حفظ کنه براتون