2821
2789

مثلا توی این سایت هرکی میگه دوست دارم ازدواج کنم، بقیه سریع میپرن بهش که حالا ازدواج چیه مگه؟ ول کن لذت ببر😐

برو درس بخون، پیشرفت کن و فلان.

یعنی همه ازدواجا بدن؟

این دیدگاه چرا هست؟ به مرور زمان شکل گرفته یا از اول بوده؟ منظورم اینه چندماه بعد ازدواج فهمیدید مثلا همسرتون خوب نیست یا همسرتون خوب بوده و به مرور دلسرد شدید؟

من ۳ ساله که ازدواج کردم، ذهنم درگیر شده که نکنه واقعا بعد از یه مدت آدم دلزده بشه یا همسرش عوض بشه🫠

مقدار یار همنفس، چون من نداند هیچکس، ماهی که در خشک اوفتد، قیمت بداند آب را ...

منم از وقتیکه اومدم تو سایت با تاپیکایی که میخونم دیدم منفی تر شده

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

من خودم مجردم و فعلا قصد ازدواج ندارم ولی

تو همه زندگیا مشکل هست

بعضیا اینجا صرفا میخوان یه حرفی بزنن

اونی که میگه ازدواج نکن و ازدواج فلانه داره تجربه خودشو میگه و یکی هم نیست بگه خب ناراضی هستی طلاق بگیر و جدا شو

از طرفی وقتی حرف از ازدواج میشه، اکثرا فقط سختی هارو میبینن و یادشون میاد و مطمئن باش هیچ کس نمیاد از خوشیش بگه...

همونقدر که سختی داره، لذت و خوشی هم داره

پس به حرفای این افراد توجه نکن

فرزند ایران و جانفدای میهن🕊🖤 یک شب سرد زمستان در خیابان های شهر/من به چشمان خودم، دیدم خدارا، مرده بود💔🖤چه جوانانی، اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم مجردم و فعلا قصد ازدواج ندارم ولیتو همه زندگیا مشکل هست بعضیا اینجا صرفا میخوان یه حرفی بزنن ...

اره دقیقا

من هرکیو میبینم بد میگه

نمیدونم بخاطر مشکلاتشونه یا همسرشون واقعا بده🫠

اما این حجم از بد جلوه دادن ازدواجم درست نیست بنظرم، خیلی آدمو ناامید میکنه

مقدار یار همنفس، چون من نداند هیچکس، ماهی که در خشک اوفتد، قیمت بداند آب را ...

نه کی گفته ازدواج بده
ازدواج با همسر خوب نعمته نعمت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

این حس برا همه صدق نمیکنه، همه ی ازدواجا بد نیستن

ولی من خودم اگه برم عقب با چشم باززززز انتخاب میکنم

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

همسرت خوب باشه، زندگی هم خوب میشه

اما وای از شوهر بد

خب ببخشید به غلط کردن میندازه آدم رو

مرد ستیز.🤢 آون قدر بدی دیدم ازشون که حاضرم هم جنس..💋 گرا... شم ....اما با مردی نباشم. 👩❤️💋❤️

یچورایی میخوان حس منفی بدن خودم حس کردم یه جاها

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

من خودم مجردم و فعلا قصد ازدواج ندارم ولیتو همه زندگیا مشکل هست بعضیا اینجا صرفا میخوان یه حرفی بزنن ...

منم تا وقتی ازدواج نکرده بودم میگفتم چرا وقتی مشکل دارن جدا نمیشن

الان خودم سه ساله تو مشکلاتم اخلاقای شوهرم خیلی بده ولی میخوام ولش کنم التماس و گریه منو نگه میداره وقتی برگردم سر زندگیمم دوباره همون آدم قبله بخوام جدا بشم بهش وابسته شدم بالاخره لحظات عاشقانه هم داشتیم مثل یه معتاد بدنم اونو میخواد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز