2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ۱۸ماهه دارن

6264 بازدید | 20 پست

وزن و قدشون؟هر ماه چقد افزایش وزن دارن؟دختر من ۹/۱۰۰وزنشع..خیلی کمه..قبلنا بهتر بودا..از ۱۵ماهگی دیگه وزن نگرفته..همون ۹ کیلو مونده...چه مولتی و اهنی بدمش؟چه غذاهایی بدم؟؟شیر خودمو میخوره..اشتهاش نه بده نه خوب....

عزيزم من بهش قطره آهن سيدرال ميدم و شربت كلسيم اوستاكر هر دو عالين مولتى بهش ندادم فكر كنم شربت اشتها آور زينك واسه وزن گيرى خوب باشه

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم ۱۸ ماهشه .۹ کیلوئه☹☹😢رشد نمیکنه اصلا.غذا هم کم میخوره😢

ای وای...چیکار کنیم؟؟من خیلی ناراحتم..هر کی میبینه میگه لاغره..دیگه شورشو دراوردن...من فردا احتمالا ببرم دکتر....موقع تولد چقدر بود دخترت؟

پسر من ۱۸ ماهگی ۱۱ کیلو بود قدشم ۸۵

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
عزيزم من بهش قطره آهن سيدرال ميدم و شربت كلسيم اوستاكر هر دو عالين مولتى بهش ندادم فكر كنم شربت اشته ...

زینک یه مدت خورد...اشتهاشم بد نیس نمیدونم چیکارش کنم..خودم لاغرم فک کنم مث خودمه...این قطره و شربت رو دکتر براش نوشت؟اشتهاشو زیاد میکنن؟

اشك گوشت خيلى خوبه كه ماهيچه رو تو شيشه درست مى كنن پودر سنجد و عناب هم بريز تو حريره، تخم بلدرچينم صبح ها بهش بده عاليه

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡
ای وای...چیکار کنیم؟؟من خیلی ناراحتم..هر کی میبینه میگه لاغره..دیگه شورشو دراوردن...من فردا احتمالا ...

من خیلی بردم دکتر شربت اشتها اور هم گرفتم ولی فایده نداره باید غذا بخوره.موقع تولد ۳ کیلو.دختر شما چن کیلو بود؟

پس کی اینروزا میگذره؟؟
اشك گوشت خيلى خوبه كه ماهيچه رو تو شيشه درست مى كنن پودر سنجد و عناب هم بريز تو حريره، تخم بلدرچينم ...

سنجد همینجوری میخوره هر صبح هم دوتا بلدرچین ب زور میدمش...حریره دیگه ندادمش

من خیلی بردم دکتر شربت اشتها اور هم گرفتم ولی فایده نداره باید غذا بخوره.موقع تولد ۳ کیلو.دختر شما چ ...

۲/۶۵۰بود..هفته ۳۶بدنیا اومد...زندده باشه گل دخترت...چه مکملایی بهش دادی؟

زینک یه مدت خورد...اشتهاشم بد نیس نمیدونم چیکارش کنم..خودم لاغرم فک کنم مث خودمه...این قطره و شربت ر ...

قطره آهن كه سيدرال بهش ميدم چون هم دندونو سياه نمى كنه هم واسه معده بچه مشكلى نداره شربت كلسيمم دكتر بهش داد ولى اين واسه استخوان بندى بچه خوبه ربطى به اشتها نداره اگه اشتهاش بد نيست كه احتمالا به خودت رفته عزيزم نگران نباش مهم هيكلى شدنشون نيست مهم اينه كه بدن محكم و مقاوم داشته باشن بچسب به غذاهاى مقوى واسه نى نى😍

قطره آهن كه سيدرال بهش ميدم چون هم دندونو سياه نمى كنه هم واسه معده بچه مشكلى نداره شربت كلسيمم دكتر ...

ممنونم...اخه از بس همه میگن لاغره...ناراحتم..دوس داشتم معمولی باشه حداقل

اهن که فروگلوبین میدم.با شربت نیو کیندر

من یه مدت اهن ندادم دندوناشو داعون کرده بودم اخه...مولتی سانستول میدادم ک میگن دیگه وارد نمیکنن و گیر نمیاد..احتمالا دکتر براش بنویسه ..خدا کنه بهتر بشه