2821
2789
عنوان

روزمرگی

55 بازدید | 4 پست

دوستان شما روزا چیکار میکنید حوصلتون سر نره؟؟؟ و کنار این موضوع اگه سریال یا فیلم شاهکار یا کلا فیلمی که خیلی دوسش داشتیدم دارید معرفی کنید برم ببینم پیشاپیش مرسی💗🎀

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

فیلم و سریال میبینم (برای معرفی ژانر مورد علاقتو بهم بگو چون واقعا زیادن)

کتاب میخونم

نقاشی میکشم

ساز میزنم

شنا یا دوچرخه میرم

حرف میزنم با دوستا و یار و خانواده

اگه کسی پیشم باشه باهاش بازی میکنم

و اگه بتونم بیرون میرم

وقتاییم که حوصله هیچیو هیچکس و ندارم میام اینجا حداقل اگه میتونم به سوال یکی جواب بدم

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

من کارای هنری میکنم نقاشی میکشم اسکیس یا اتود میزنم غذا میپزم اهنگ گوش میدم کتاب درسی میخونم لغت زبان المانی یاد میگیرم ورزش میکنم چیز میز میدوزم طرح لباس میکشم رنگ میکنم داستان مینویسم برای فیلمای مورد علاقم استوری برد درست میکنم داستانای کمیک میکشم میرم بیرون پیاده روی و ...

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فیلم و سریال میبینم (برای معرفی ژانر مورد علاقتو بهم بگو چون واقعا زیادن) کتاب میخونمنقاشی میکشمساز ...

عالی 👏

معمایی ، ترسناک اینارو دوست دارم کلا ترجیح میدم سرگرمم کنه و سطحی نباشه فیلمه از سریالهایی که دیدم بریکینگ بد و بترکال سال دوست داشتم

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

عالی 👏معمایی ، ترسناک اینارو دوست دارم کلا ترجیح میدم سرگرمم کنه و سطحی نباشه فیلمه از سریالهایی ک ...

عالی شد، منم ژانر مورد علاقم معماییه

سریال شرلوک و دکستر رو هم پیشنهاد میکنم

فیلم: شاتر آیلند، کاراگاه لوتر، ممنتو، اینسپشن، حیثیت، زندانیان، دختر گمشده، مهمان نامرئی، چاقوکشی، سیاهچاله، هفت.. اینا فعلا یادمه

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

عالی شد، منم ژانر مورد علاقم معماییه سریال شرلوک و دکستر رو هم پیشنهاد میکنمفیلم: شاتر آیلند، کاراگا ...

ممنونم عزیزم❤️