2777
2789
عنوان

علایم جنسیت جنین تو هفته های اول

533 بازدید | 42 پست

من 6 هفته و 5 روزمه، خیلی کنجکاوم بدونم نی نیم چیه

موهای پام تند تند رشد میکه ولی کف پام عموما گرمه

دلم هم چیزای ترش میخواد هم شیرین

تو جفت چشمام هم علامت رگ ب شک 7 هست فقط تو چشم راستم 8 دیده میشه بیشتر

کسی هس ک علایم خاصی داشته تو هفته های اول؟

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

ممنون ک یاری میکنید😘😘😘

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بعضی علاعمت مث گرم شدنم و ترشی و شوری خواستنم😀

اگ بدونی چقد دلم میخواد زود بدونم نی نیم چیهههه

دلم لباس و سیسمونی خریدن میخواد😂😂😂

شکمت سرده یا گرم؟ شبا به کدوم سمت میخابی

شبا ب هر دو سمت میخوابم ولی بیشتر راست

شکمم گرمه

اگ بدونی چقد دلم میخواد زود بدونم نی نیم چیهههه دلم لباس و سیسمونی خریدن میخواد😂😂😂

ای جانم....بچه اولته؟اره ادم خیلی شوق داره منم برا اولی خیلی دوس داشتم بدونم چیه و براش چیز بخرم برا دومی هنوز بیشتر😍چون با پسرم میریم و براش میخریم و اتاقشو میچینیم

مامانی★شنتیا و بردیا
اگ به سمت راست میخوابی پسررررررره

ینی علایمم بیشتر سمت پسره؟ 

شکمم هم الکی باد داره( نفخ نیست) نمیدونم چرا وزنم مثل سابقه ولی شکمم باد داره