من 6 هفته و 5 روزمه، خیلی کنجکاوم بدونم نی نیم چیه
موهای پام تند تند رشد میکه ولی کف پام عموما گرمه
دلم هم چیزای ترش میخواد هم شیرین
تو جفت چشمام هم علامت رگ ب شک 7 هست فقط تو چشم راستم 8 دیده میشه بیشتر
کسی هس ک علایم خاصی داشته تو هفته های اول؟
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته بعضی علاعمت مث گرم شدنم و ترشی و شوری خواستنم😀
اگ بدونی چقد دلم میخواد زود بدونم نی نیم چیهههه
دلم لباس و سیسمونی خریدن میخواد😂😂😂
شکمم هم الکی باد داره( نفخ نیست) نمیدونم چرا وزنم مثل سابقه ولی شکمم باد داره