2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاکتوس دارم که نگهداری ازش آسونه. و گل ناز که تو تابستون اینجا که خیلی گرمه مقاومه

کاکتوس برا تو خونه خوبه؟ حتما نباید نور مستقیم باشه؟

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
خودش ک خیلی قشنگه  شاید نورش کمه بعدم گیاه باید ب ی رشدی برسه بعد گل میده  ، اگه گیاه گلد ...

مامانم انقد شمعدونی داره که نگو تو حیاط انقدر دارن همسایه هامون با داس میبرن میبرن میکارن

بدون ریشه میتونم بکارم یه گل دارم بهش میگن زبون مادرشوهر

گل ناز و میتونی بکاری  

اگه منظورت سانسوریا ک نیزه ایه اره اونم میتونی بکاری فقط خاک سبک باشه خیلی ام اب نده چون  پلاسیده میشه  

تو شدی 🌙من👶❤️
من بنجامین دارم برگاش زرد شده میریزه...طرز نگهداری بنجامین چجوریه؟ 

من بنجامین نداشتم عزیزم  

فقط میدونم  خیلی حساس ب جاب جایی ی جای ثابت بذارش ک نورش ام خوب باشه 

تو مسیر رفت و امد نباشه ک باهاش برخورد داشته باشید  اگه کم ابی یا ابیاری زیاد ام بشه ریزش میگیره همه اینا ک گفتم تاثیر داره خودت ببین مشکل کجاست 😊

تو شدی 🌙من👶❤️
من بنجامین نداشتم عزیزم   فقط میدونم  خیلی حساس ب جاب جایی ی جای ثابت بذارش ک نورش ام خوب ...

ممنونم عاطی جون....راستش دو هفته پیش برام بنجامین رو کادو آوردن...احتمالا بخاطر جابه جایی هست....جلو نورگیر گذاشتم هفته ای دو بار آبش میدم باز برگاش زرد میشه میریزه....درست میگی عزیزم خیلی حساسه

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
ممنونم عاطی جون....راستش دو هفته پیش برام بنجامین رو کادو آوردن...احتمالا بخاطر جابه جایی هست....جلو ...

خواهش میکنم  عزیزم ،پس بخاطر جاب جایی  

یخرده بگذره درست میشه .سبز بمونه برات عزیزم 

تو شدی 🌙من👶❤️