2821
2789

روزهای اول آشنایی، همه ویژگی های همسرتون ب دلتون نشست آیا؟

من آوردم رو کاغذ، نُه یا ده تا ویژگی بارز داشت ک اتفاقا از مهم ترین اولویت های من برای همسر آینده ام بود. دقیقا مهم ترینا

ولی خب یه چیزای خیلی ریزی هست ک اصلا درخور توجه نیست ولی گاهی میره رو اعصابم

لطفا واضحا جوابمو بدین مررررسی 👇

روزهای اول آشنایی، همه ویژگی های همسرتون ب دلتون نشست آیا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکل ازش خوشم اومد ولی یه سری استاندارد هامم نداشت( ظاهر کاملا تایپم بود یه سری چیزای دیگش) ولی خب میدونمم که قرار نیست یکی پیدا بشه که هم همه استانداردامونو داشته باشه هم درکل جدا از پارتنر ادم خوبی باشه هم همدیگرو دوست داشته باشیم

باید با یه سری نقوص کنار اومد ماهم کامل نیستیم

بستگی به ریز جزئیات داره.. نمیدونم چقدر سنتی هست ولی باهاش رفت و امد کن.. حداقل دو سه ماه، خودت باید بگی عادی میشه یا نه ولی تجربه ثابت کرده که خصوصیات بد ظاهری عادی نمیشه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

تو دوران آشنایی مردا فوقولعاده ظاهر سازن

زود گوله رفتارایی ک الان میبینی رو نخور چون داره سعی میکنه خودشو باب میله تو در بیاره

حتا اگه کوچیکترین نشونه ای از رفتارایی توش دیدی که نمیخای طرف مقابلت داشته باشه اونارو جدی بگیر . چون بعده ازدواج صد برابر بدتر میشه.الان هیچوقت رفتارایه بدشو نشونت نمیده

سعی کن برای شناختنش بیشتر با خانوادش آشنا بشی اون آینه شخصیته خانوادشه . و تو موقعیت های مختلف قرارش بده تا رفتارشو نصبت ب هرچیزی ببینی و خیلی ریز بین باش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز