2821
2789

بسم الله الرحمن الرحیم 🌸🌸

☘ آی مردم ، مگر باور ندارید امام زمان دارید ....

الان اگر جو استغاثه به امام زمان و دعا برای فرجشون ایجاد نشه کی میخاد بشه؟؟

مضطرترین حالت ما الانه..

صـــاحـــب ما...

فریادرس ما...

ادرکنا واغثـنا🌱

مهـ❤️ــدی جـان دلی داریم مملو از حسرت و آه

از این غیبت طولانی ...

🌸بیایید و پاسخ تمام اللهم عجل لولیک الفرج

هایمان را بدهید!!

🍃بیقرارتان هستیم

مثل تشنه که بیقرار آب...

یا یتیم که بیقرار پدر...

ای قرار دلهای پریشان....

📿📿نماز استغاثه به امام زمان رو هر جمعه

ساعت 22

قراره بخونیم

طریقه خوندنش رو پست اول میزارم

لطفا برای فرج اقا صاحبالزمان قدمی برداریم 🌹

📿شروع میکنیم به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان( عج) و بسته شدن دروازه های تاریکی برطرف شدن موانع ظهور وبرآورده بخیر شدن حوائج تمامی شرکت کنندگان

ختم «اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم»

🌸لطفا هر چه تعدادی که میتونید بفرستید اعلام کنید 🌹

تعداد رای : 138
نظرسنجی
نماز استغاثه میخونم
11
7%
5 تا صلوات
103
74%
100تا
18
13%
500یا بیشتر
6
4%

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

🔹عزیزان و سربازان حضرت صاحب الزمان

مطمئناً و ان شاءالله

اگر مردم مدام در هفته یکبار این نماز استغاثه بخونن و به پروردگار متوسل بشن ،

باید از ته دل و با اضطرار از خدا ظهورشون بخوایم 🤲سرنوشت ما طبق کلام خدا ، تغییر نمیکنه تا خودمان حرکتی نکنیم .

💥جمعه ها ساعت 22💥

طریقه خوندن نماز 👇🏻

دو رکعت نماز استغاثه به نیت ظهور آقا صاحب الزمان قربة الی الله .

الله اکبر .

دورکعت نماز

رکعت اول حمد و توحید

رکعت دوم حمد و سوره نصر

و بعد این دعا 👇🏻🌹

سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ وَ صَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ و َبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَ وَلِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ، وَ خَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ، صاحِبِ الزَّمانِ وَ مُظْهِرِ الْإِيمانِ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ ناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِينَ الْمُسْتَضْعَفِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُذِلَّ الْكافِرِينَ الْمُتَكَبِّرِينَ الظَّالِمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ؛ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِينَ وَالْإِمامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِى الْوَلايَةِ، أَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمامُ الْمَهْدِىُّ قَوْلاً وَفِعْلاً، وَأَنْتَ الَّذِى تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً بَعْدَ ما مُلِئَتْ ظُلْماً وَجَوْراً فَعَجَّلَ اللّٰهُ فَرَجَكَ، وَسَهَّلَ مَخْرَجَكَ وَ قَرَّبَ زَمانَكَ وَ كَثَّرَ أَنْصارَكَ وَأَعْوانَكَ وَ أَنْجَزَ لَكَ ما وَعَدَكَ، فَهُوَ أَصْدَقُ الْقائِلِينَ وَ ﴿نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوٰارِثِينَ﴾، يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ؛ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، حاجَتِى كَذا وَكَذا ( به جای کذا وَ کذا، حاجَتی ظُهورُک) فَاشْفَعْ لِى فِى نَجاحِها، فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَيْكَ بِحاجَتِى لِعِلْمِى أَنَّ لَكَ عِنْدَ اللّٰهِ شَفاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقاماً مَحْمُوداً، فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّكُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضاكُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذِى لَكُمْ عِنْدَاللّٰهِ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُ، سَلِ اللّٰهَ تَعالىٰ فِى نُجْحِ طَلِبَتِى وَ إِجابَةِ دَعْوَتِى وَ كَشْفِ كُرْبَتِى

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

متن استغاثه 👇🏻📿

ان شاء الله هرروز بعداز هر نماز واجب این متن رو بخونیم با هم

لطفا متن رو ذخیره کنید 🙏

🌟این نیت خیلی مهمه:👇

برای سلامتی و فرج امام زمان

عجل الله از طرف چهارده

معصوم علیه السلام

بگو با سوز دل و تمرکز❤️🔥

یالله ۱۲ بار🤲

بک یاالله عجل لولیک الفرج ۳بار

به محمد یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

به علی یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

به فاطمه یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالحسن یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالحسین یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالسجاد یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالباقر یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالصادق یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالکاظم یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالرضا یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالجواد یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالهادی یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالعسکری یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالحجه یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالمهدی یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالعباس یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالمحسن یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

بالزینب یالله عجل لولیک الفرج ۲بار

سپس چهل بار باسوز قلب بگو:❤️🔥🤲

اللهم بحق زینب عجل لولیک الفرج

سپس بگو ماشاءالله ، لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🤲

اللهم سلّم و تمّم🤲

التماس دعای شهادتم پای رکاب مولا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با بالاترین مقامات و اخلاص🤲

🌷یازهرا سلام الله علیها🌷

زیاد بگو:

🤲 اللهم انی اسئلک بروح علی بن ابی طالب الذی لم یشرک بالله طرفه عین ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی 💖

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب 🕊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

500 صلوات ❣️📿

خدایا ظهور اقای ما رو برسون

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ایها الناس🍀

✍️آیا وقتش نشده تا بلاها به منتهای خودش نرسیده

مستاصل بشیم و امام زمان مون بخواییم ؟؟

✍️ایا زمان آن نرسیده قلب هامون برای ولی امر کل جهان ، آقا صاحب الزمان عج الله نَرم و لَیِّن بشه؟!

ما معجزات و برکات این نماز را به چشم دیدیم

الان وقتیه که باید سوار کشتی نجات بشیم

و به خدا برای ظهور اقامون تضرع و استغاثه کنیم

و با همت خودمون پایان بدیم به این دوری .

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🌱یادمان باشد امام زمان آمدنی نیست

آوردنی است .

🌱سرنوشت ما در گِرو انتخاب ماست

#استغاثه ـ رمز ـ فرج

👈تسهیل در فرج رو قویا بخواهیم

👈فرج با عافیت رو قویا بخواهیم

👈تو دعاها سهل مخرجه رو لحاظ کنیم

2825
2823
2791
2779
2792