2821
2789
عنوان

ضدآفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 19 پست
پوست بزرگترین ارگان بدن هست عزیزم پوست نی نی ها با ما فرق میکنن و محصولاتشون متناسب با نیاز کودکه ...

البته این ضدآفتاب سولاریس روش نوشته برای کودکان و بزرگسالان با پوست حساس

😐 عزیزم اینجوری برای خودت توجیه نکن این محصولات مناسب شما نیست وسلام کلاژن هم از طریق پوست جذب م ...

توجیه نمیکنم🙃رو خود محصول هم نوشته بود کودکان و پوست حساس.بله ولی مقداری که جذب میشه خیلی ناچیزه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استفاده نکردم ولی محصولات کودکان برای پوست های ضعیف جواب میده بعید میدونم رو پوست ما جواب بده من یه ...

آره من هم تجربه ی خوبی از شامپوش نداشتم ولی ضد آفتابشو ۳-۴ روزه میزنم حس میکنم خیلی خوبه

حالا این کرمی که شما گفتی برا بزرگسال پوست حساسم جوابه که اوکیه ولی کلا بنظرم بهتره مناسب پوست و سن خود آدم باشه .حتی یه سری ضدآفتاب حاوی هیالورونیک اسید و ویتامین سی و مواد معدنی دیگه هستن که برای پوست بزرگسال مفیده. محافظتش مهمه

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀