2821
2789
عنوان

ضدآفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 19 پست
پوست بزرگترین ارگان بدن هست عزیزم پوست نی نی ها با ما فرق میکنن و محصولاتشون متناسب با نیاز کودکه ...

البته این ضدآفتاب سولاریس روش نوشته برای کودکان و بزرگسالان با پوست حساس

😐 عزیزم اینجوری برای خودت توجیه نکن این محصولات مناسب شما نیست وسلام کلاژن هم از طریق پوست جذب م ...

توجیه نمیکنم🙃رو خود محصول هم نوشته بود کودکان و پوست حساس.بله ولی مقداری که جذب میشه خیلی ناچیزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده نکردم ولی محصولات کودکان برای پوست های ضعیف جواب میده بعید میدونم رو پوست ما جواب بده من یه ...

آره من هم تجربه ی خوبی از شامپوش نداشتم ولی ضد آفتابشو ۳-۴ روزه میزنم حس میکنم خیلی خوبه

حالا این کرمی که شما گفتی برا بزرگسال پوست حساسم جوابه که اوکیه ولی کلا بنظرم بهتره مناسب پوست و سن خود آدم باشه .حتی یه سری ضدآفتاب حاوی هیالورونیک اسید و ویتامین سی و مواد معدنی دیگه هستن که برای پوست بزرگسال مفیده. محافظتش مهمه

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀