2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جا دعوت بشیم میریم چه فامیلای خودش چه فامیلای خودم .‌خود سر نمیریم. ‌

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

شوهرم‌منم‌اینجوریه کلا نسبت.به فامیلای خودشم اینطوره من خودم میرم میام بافامیلام ب اونوفامیلاشم کاری ندارم

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
ببخشید دوست نداره

باهاش بحث نکن، یه مدت نگو بریم بیایم، کسی هم زنگ زد دعوت کرد یا پیشنهاد داد جلو شوهرت بهانه بیار که خسته ایمو اینا نمیایم، اصلا هم به روش نیار که بخاطر توعه اگه خودش گفت بگو نمیخوای بری مجبوت نمیکنم بعد یه مدت خودش میگه بریم، شوهر منم اینجوری شده بود بعضیا ظرفیت رفت و آمدشون کمه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
آره ناراحتم ۴ساله ازدواج کردم۲ساله که خانه دار

تومنی یا‌من‌‌ توام خواهر؟؟؟؟؟

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
آره ناراحتم ۴ساله ازدواج کردم۲ساله که خانه دار

خب خودتم زیاد از رفتو امد خوشت نمیاد با این مسرت یکی باش اگه اینطوری باشی اگه واقعا دلت برای کسی تنگ شد و ازش بخوای که به دیدن اشناتون برید همراهیت میکنه.

با خانواده خودش چی؟؟؟

با خانواده که مشکلی نداره ولی با فامیل چرا میگه وقتی کسی از فامیلا من خونمون نمیان دلیل نمیشه که فک و فامیل تو بیان 

من همسر سید هستش مثلا  روز عید غدیر می‌خوان بیان خونمون میگه حق ندارن ازشون خوشم نمی یاد بیشتر منظورم خانواده مادرم هستش

با خانواده که مشکلی نداره ولی با فامیل چرا میگه وقتی کسی از فامیلا من خونمون نمیان دلیل نمیشه که فک ...

وای سیدارو خراب نکن توروخدا ما روز عید غدیر دیگه در خونمونو نمیبندیم از بس میان دیدن پدرم

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود
به هر ترفند و سیاست شده ببرش و رفت و امد انجام بده کوتاه نیا کم کم عادت میکنه ولی اگه کوتاه بیایی با ...

میگه تو هر مهمونی زنانه بود برو ولی وقتی مهمونی خانوادگی هستش نمی یاد مگر کسی خدا نکرده مرده باشه یا عروسی باشه میاد

میگه تو هر مهمونی زنانه بود برو ولی وقتی مهمونی خانوادگی هستش نمی یاد مگر کسی خدا نکرده مرده باشه یا ...

ببین شاید اعتماد بنفس حرف زدن و ازتباط برقرار کردن نداره

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود

ولی دیگه شوهرمن‌کاری ب این نداره ک فامیلام توخونم نیان فقط این دوس نداره بره ک منم عین خودش رفتارمیکنم بضی وختا کم‌میاره طفلک