2821
2789

خانمااا، بگید بنظرتون تو کیف هر دختر باسلیقه باید چیا باشه ؟ ( منظورم برای وقتی نیست که میریم خرید چند دقیقه ای منظورم کیف بزرگها است یا حالا کلا )

خب ؟ کیف آرایش مثلا که باید توش ریمل، موچین، ضد آفتاب و کرم پودر یا کانسیلر برای تمدید، یه رژ و بالم لب، نوار بهداشتی و بنظر شما ؟ بگید لطفا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو کیف بقیه رو نمیدونم 😂ولی تو کیف من ، گوشی و کیف پول و کارهای بانکیم و سوییچ ماشینم هست ویکم اجیل و شکلات و یه عطر و یه کرم

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

من اصلا با خودم کیف نمیبرم ۹۰ در صد مواقع

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

من مثلا آینه،دستمال مرطوب، دستمال کاغذی، ادکلن، کیف آرایشی، کلید،کیف پول،کرم مرطوب کننده دست

یدونه شونه چوبی کوچک،گیره سر و کش مو،نخ دندان(اینارو زمانایی که دانشگاه میرم میزارم کیفم البته)

ادکلن صابونی کوچک هم دارم اونم همیشه میزارم کیفم که به مچ دست هام بزنم موقع دست دادن با یکی بوی خوبی بده دست هام

هر چی نیازته بزار

مثلا من همیشه دستمال کاغذی، مربوط کننده کوچیک، و الکل، یه کش مو، یه گیره کوچیک، یه شونه و یه عطر ، یه دفترچه و خودکار دارم توی کیفم

اکثرا لازمم میشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

گوشی تو جیب راست شلوارم کارت بانکی و کلید هم جیب سمت چپ تمام😁

منم 😂، فکر میکردم تنها خانمی که بدون کیف میره بیرون منم ، آنقدر نبردم که عادتم شده

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

من همیشه تو کیفم کیف کارتام و دستمال کاغذی از این جیبیا و دستمال مرطوب کوچیک و خوش بو کننده دهان هست و عینک آفتابیم کرم دست و یه کش کوچیک برای بستن مو آرایش نمیکنم فقط تینت یا لیپ گلاس میزنم که اونم هست و یه عطر کوچیک و خودکار

آنکه بودنش بی منت و ابدیست خداست 🌊🌻🌱

من اینا رو می ذارم تو کیفم

ادکلن کوچک، رژ لب، کرم مرطوب کننده، دستمال کاغذی، نوار بهداشتی، کیف پول، کلید، نخ دندون،عینک آفتابی، هندزفری

چند تا هم قرص مسکن می ذارم اگه یه موقع لازمم شد با شکلات و آدامس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز