2821
2789
عنوان

خرید روتین پوستی

298 بازدید | 12 پست

خانما روتین پوستی تموم شده میخوام دوباره بگیرم این دفعه میخوام یه برند گرون تر و بهتر بگیرم هرکی میدونه از این برندا گرون و خوب سر درمیاره بگه پولش هم اصلا برام مهم نیست بابام ۵۰ تومن امروز بهم داده میخوام گرون باشه

کامنت چرت و اعصاب خورد کن هم نزنین فقط برند بگین همین تمام

من ترکیبی میزنم از کره ای و کلینیک ویشی سراوی اون

میسلار سال هاس دوفازگارنیر

شوینده یا کوزارکس میزنم یا سراوی هرچی بودجه داشته باشم بخرم

تونر برنج یا ای فرام یا انوا ی وقتی هم گلایکولیک اسید اوردینری ی وقتی هلو انوا یا تونر های کلینیک ک حجم خوبی دارند

سرم ها اکثرا از انوا میخرم

ابرسان یا کلینیک یا ویشی مرطوب کننده درماتیکال کلینیک سروای یا کیوی

دور چشم ی وقتی کلینیک میخرم ی وقتی کره ای اکسیس وای کوزارکس

بالم لب لانیژ

ماسک ها از کره ای انوا میخرم

ضدافتاب سنتلا دایم میخرم ی وقتی لاروش پوزای یا اون میخرم ک دایم سنتلا نزنم تنوع بدم

ترمیم کننده اون

حالا میتونی بسته ب بودجه ات با برندها گرون تر مثل تاچا بادی شاپ اینا ارتقا بدی خیلی ایتم ها بهتر بسته ب پوستت مشاوره بشی بخری من سالهاس اینا میزنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ مشکل پوستی دارین باید درمانی مسیر گرون طی کنید اگ پوست نرمال و بدون ایراد دارین روتین گرون هم می ...

خداروشکر پوستم سالم سالمه روتین عادی میخوام برای اینکه به خودم برسم همین

شوینده: سراوی، بایودرما رنگ صورتی

تونر: بستگی به نیازته، کوجیک اسید مدیکیوب، تونرای اکوال بری البته اکوال بری سرماش خیلی معروفن ولی چون روتین مراحلش طولانی میشه تونرشو بهتره، تونرای آنوا هم معروفن ولی استفاده نکردم

آبرسان: ایزنتری برای روزانه، مدی پیل نه پپتاید برای قبل آرایش و روزانه عالین

مرطوب کننده: فریجور کره ای سه مدله واتر کرم سبز رنگش خوبه

ضد آفتاب: بایودرما بگیر و سیسپرسا البته خیلی گرون محسوب نمیشن

دور چشم: اگه زیر 25 هستی ژنوبایوتیک و توکوبو یا پولت اضافه اومد تاچا بگیر

بالم لب: مدیکیوب صورتی رنگشو بگیر

محصول اضافی که بخوای پوستتو در طول روز سرحال تر و شاداب تر کنی و همچنین آبرسانی: اسپری بیوتی الکسیر کدالی(تعریفشو خیلی شنیدم ولی استفاده نکردم)، سرم پوست و چشم استیکی تاچا بنفش رنگه، با اسنس پلامپ تاچا

از عسل بانو نگاه کن ببین کدومشون موجودی دارن کم پیدا میشن برندای خیلی گرون

من هر وقت میرفتم داروخونه میخواستن بهم پیشنهاد بدن واسه روتین پوستی میگفتم اگه قرار باشه میلیونی خرج کنم میرم ویزیت متخصص پوست میشم که الکی هزینه نکنم

بعدم خودم برندای خیلی خوبی استفاده میکردم واسه موهام و صورتم و پوستم

حالا تو هم ویزیت شو حتما الان انلاین هم میتونی مشاوره بگیری

من خودم گرون ترین ها رو خریدم

مثلا ابرسان کلینیک خریدم خدا تومن پول دادم ولی به پوستم نساخت

لاروش پوزای که یه پک داشت مخصوص پوست چرب و مستعد اکنه خریدم نساخت

ولی دو تا برند ایرانی که قیمتشون یک دهم اینا بود خریدم پوستم ساخت

اسمشونو نمیدونم بگم یا نه چون واقعا قصد تبلیغ ندارم ولی این ذهنیت که هر چی بیشتر پول بدی بهتر میشی کیفیت اشتباهه .منم خودم قبلنا این طوری فکر میکردم ولی الان دیدم مهم اینه یه محصول به پوستت بسازه

همین

از مکمل هام غافل نشو

من هر وقت میرفتم داروخونه میخواستن بهم پیشنهاد بدن واسه روتین پوستی میگفتم اگه قرار باشه میلیونی خرج ...

شما مشکل پوستی دارید لابد چه ربطی داره الان اینو به من میگی من گفتم روتین عادی میخوام به خودم برسم پوستم سالم و نرمال خداروشکر چند دفعه بگم اخه یه نگاهی بکنید بعد نظر بدید ای خدااا

من خودم گرون ترین ها رو خریدم مثلا ابرسان کلینیک خریدم خدا تومن پول دادم ولی به پوستم نساخت لارو ...

نه من همینجوری میخوام استفاده کنم یه روتین پوستی عادی واقعا صورتم نرمال و سالمه همین فقط به خودم برسم عادت دارم کلا به خودم برسم