2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

51 بازدید | 11 پست

دو سه شب پیش خواب دیدم دارم حیاطمو جارو میکنم..همه درختا سبز بودن ولی همش برگ زرد میریخت رو زمین...نگا کردم دیدم یه درخت بزرگ تو باغچه داریم که انگار مریضه و زرد شده.یهو یه شاخه ش شکست افتاد وسط حیاط..بعد یجوریم بود مثل اینکه باهام حرف بزنه..بهش گفتم تو چرا اینجوری زرد شدی که دیدم تنه اصلیش خم شد افتاد وسط حیاط و هی با ناراحتی میخواست بهم بفهمونه ریشه مو نگا کن..دیدم یه عالمه حشره ریز پای ریششه..گفتم الان میرم سم میارم اینارو میکشم..رفتن سم پاش اوردم ولی درخته کلااا خراب شده و مرده بود..اونوقت از محل ریشه یه درخت یا گیاه کوچولو جوانه زده بود......

دو روزه فکرمو درگیر کرده..صدقه هم دادم.توروخدا اگه کسی بلده بگه معنیش چیه 

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد عجیبه خوابت ب نظرم اون درخت یا شوهرته یا پدرت 😓😓😓😓😓😓😓😓

خیلییی عجیبه واقعاااا..پدرم که فوت کرده...خدا نکنه شوهرم باشه :'( :'( :'( 

راستش خودم همش نگران پدرشوهرمم..

گروه قرمز..وزن شروع 105  وزن هدف 65  من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین   
خیلییی عجیبه واقعاااا..پدرم که فوت کرده...خدا نکنه شوهرم باشه :'( :'( :'(  راستش خودم همش نگرا ...

صدقه دادی دیگه؟نگران نباش ایشالاااااااااا چیزی نباشه

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
بله.... خیلی تعبیرا داره که جایز به گفتن نیس... 

شما خوب بلدی تعبیر خواب؟؟؟؟ میشه تو خصوصی صحبت کنیم؟؟؟؟ 

صدقه بده تعبیرشم نمیخاد بخونی... چون خود ب خود رو ناخوداگاه مغزت اثر میذاره...نگران نباش دفع میشه.. ...

باشه..سعی میکنم بهش فکر نکنم