2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو حذف کردی ولی اینجا جوابتو میدمانقدم مسئله مهمی نیست فقط یکم مواظبت لازمه وگرنه اینهمه زن و شوهر ...

من نمیخواستم حذفت کنم و قصدم دوستی بود

خودت یه جوری جواب دادی ک انگار مزاحمت ایجاد میکنم

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
منو حذف کردی ولی اینجا جوابتو میدمانقدم مسئله مهمی نیست فقط یکم مواظبت لازمه وگرنه اینهمه زن و شوهر ...

من نمیخواستم حذفت کنم و قصدم دوستی بود ولی تو یه جوری جواب دادی ک انگار مزاحمت ایجاد کردم

من نمیخواستم حذفت کنم و قصدم دوستی بود ولی تو یه جوری جواب دادی ک انگار مزاحمت ایجاد کردم

معذرت میخوام اگه ناراحتت کردم خیلی بخاطر مریضی بچم و درس نخوندن اونیکی بچم فشار رو اعصابمه، تند برخورد کردم من و ببخش.

مزاحم چیه عزیزم شما گلی، به دل نگیر فداتشم

شما تازه عروسی برات جذابیت بیشتری داره، منکه دیگه ازم گذشته🥲

معذرت میخوام اگه ناراحتت کردم خیلی بخاطر مریضی بچم و درس نخوندن اونیکی بچم فشار رو اعصابمه، تند برخو ...

همین تو هم ازت نگذشته هنوز خیلی جوونی

آره قبول دارم ولی اگ خواستی باهام صحبت کن شاید آروم بشی

همین تو هم ازت نگذشته هنوز خیلی جوونیآره قبول دارم ولی اگ خواستی باهام صحبت کن شاید آروم بشی

من بعد از بچه دوم سرد شدم کلا

شما بچه نداری راحتی، من جات بودم بچه نمیاوردم تا چندسال دیگه

من بعد از بچه دوم سرد شدم کلاشما بچه نداری راحتی، من جات بودم بچه نمیاوردم تا چندسال دیگه

اینجا نمیشه درست صحبت کرد توی تاپیک

من اصلا جلوگیری طبیعی رو قبول ندارم ریسکش خیلی بالا هست

البته بستگی به بدن فرد هم داره

من دوتا بچم از جلوگیری طبیعی هست

دیگه الان دو ساله قرص میخورم

بچه داری؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
من اصلا جلوگیری طبیعی رو قبول ندارم ریسکش خیلی بالا هستالبته بستگی به بدن فرد هم دارهمن دوتا بچم از ...

درخواست دادم سوال داشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز