پسرم 4 ماهشه خوب بود همیشه 1روز در میون شکمش کار میکرد الان تقریبا یه ماهه یبوست گرفته تا بهش چیزی ندم شکمش کار نمیده هر چی گفتن امتحان کردم روغن بادم شیرین-ترنجبین-فلوس-آب جوشیده- با گوش پاک کن شیاف کردم ولی فقط برا یه باره دکتر بردم شربت پارافین داد 4روزه میخوره ولی هنوز شکمش کار نداده دیگه نمیدونم چیکار کم تورو خدا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید میگن شاید روده اش عصب نداره میترسم به خدا ):
نبات خودش شیکم را میگیره... آب ساده بده. بین هر دو وعده شیر یک کم اب جوشیده سرد شده بده بعدش هم ( ببخشید هان) خودت اوضاع مزاجیت خوبه؟؟؟؟؟؟؟ هر روز عناب بخیسون و بخور. یا ترنجبین. روی بچه مستقیم اثر میکنه.
بعد هم پوشکش را باز کن. با گوش پاک کن کمی پماد آ+د بزن به دهانه مقعدش . پاها را به طرف بالا جمع کن ( مثل پای مرغ) بعدش شکمش را از راست به چپ ارام ارام ماساژ بده ( با کمی روغن هم باشه بهتره).... جواب میده
شربت لاکتولوز. دختر من 4 ماهش بود دکتر داد. گفت 1 قاشق چایخوری بده اگه تا 12 ساعت کار نکرد 1 قاشق دیگه. اگه دوباره تا 12 ساعت کار نکرد 2 قاشق. که البته شکم دخترم بعد از 26 ساعت کار کرد.وقتی این دارو رو میدی بهش مایعات زیاد بده.
یک مقدار از صابون بچه رو با چاقو ببر شکل شیاف خیلی خیلی کوچولو باشه بذار پشت بچه ....... سریع پی پی میکنه ...... صابون بچه باشه که نسوزونه ........ خیلی کوچولو اندازه نخود باشه .......