2777
2789
عنوان

کیا لباس عروس نپوشیدن

472 بازدید | 13 پست

کیا کلا نپوشیدن حتی برا آتلیه و فرمالیته؟

من پوشیدم ولی خیاط خرابش کرد و خیلی ناراحتم و چیزی که میخواستم نشد...

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

خیلی ناراحتین؟

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلاً برام اهمیتی نداره.خوشم از اول نمیومد نمی دونم چرا علاقه ای به لباس عروس و عروسی گرفتن و...نداشتم و ندارم.

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

اصلا دغدغه عروسی و لباس عروس ندارم اصلا از اینجور چیزا خوشم نمیاد و قصد پوشیدن لباس عروس یا همون تور سفید رو ندارم

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

تولد بچت بپوش ب امید خدا باهم برید آتلیه

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

تولد بچت بپوش ب امید خدا باهم برید آتلیه

دیگه کسی لباس عروس برام اجاره نمیکنه

شما واقعا بچه ی ۱۴ ساله و ۹ ساله داری؟!

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰