2821
2789
عنوان

به نامزدم چی بدم

1608 بازدید | 19 پست

سلام بچها من پسرم

من میخام واسه نامزدم تولد بگیرم

فردا تولدشه میخام سوپرایزش کنم

ولی نمیدونم چی بخرم براش ک خوشحال شه

دخترا چی دوسدارن(تو فکرم لوازم آرایشیه)اما اونو میخام باکس بگیرم جداگونه میخامی چیز قیمتی کنار اون واسش بخرم چی واسش کادو بگیرم

ممنون میشم نظراتتون رو بگین

آینده منو اون دختر خوشگله به حقیقت پیوستن پروفایلمه

اگه چیز ارزشمند میخوای بگیری یه تیکه طلا ظریف مینمال بستگی به بودجه ات بگیر مثل پلاک قلب

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از این مردا قسمت من و همه دخترا الهی آمین

بهم برسین

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اگه چیز ارزشمند میخوای بگیری یه تیکه طلا ظریف مینمال بستگی به بودجه ات بگیر مثل پلاک قلب

اها پس میگی گردبند طلا؟

باید برم طلا فروشی پس

تو فکر طلا هم بودم اتفاقا

ولی النگو اینا نه

گفتم چ مدلی بگیرم خوبه

اگه قیمتی خب طلا ی پلاک زنجیر ظریف و قشنگ یا ی دستبند حتی ساعت جفت

اینارو قبلا روز زن براش خریدم تو دوران دوستی ساعت و این چیزا

فقط طلا نخریدم گفتم شاید یچیز متفاوت پیشنهاد بدی

بنظرم الان لوازم آرایش خیلی گرونه همون و بزار روی پولت و یه طلا نسبت به بودجه بخر تا دو تا چیز متوسط با یه گل خوشگل رنگای ملیح و ببرش رستوران خوب اگر شهرتون خیلی خطرناک نیست یا کافه ای چیزی

که عکس هم بگیرید دخترا عکس خیلی دوست دارن