2789
عنوان

افزایش قد بعد از پریودی

987 بازدید | 12 پست

من دخترم ۱۱سالشه چندماه پیش بردمش دکتر برای بلوغ گفت تا یک سال دیگه پریود نمیشه نگران نباش الان پریود شد با قد ۱۵۳ خیلی نگرانم عکس از مچ دستش سن استخوانی ۱۱ ونیم بود دیروز دکتر گفت قد نهای ۱۵۶ تا ۱۶۰ میشه کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی حال روحیم بده قد خودم ۱۷۰ وهمسرم۱۸۳

نگران نباشید به شانس و ژنتیک هست بعد پریود به احتمال زیاد قد چندانی نمیکشن بچه ها ولی مورد هم بوده حدود ۱۰ سانت هم بعد اون قد کشیده .در کل خواب،تغذیه و ورزش تنها راه های نجاتش هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم نگران نباشید ، دختر عمه من ۱۱ سالگی پریود شد ، قدش ۱۵۵ بود ،الان ۲۵ سالشه و قدش ۱۷۲ هست ، من خودم ۱۳ سالگی پریود شدم مامانم از بس نگران بود منو برد دکتر ،قدم ۱۵۱ بودم و دکتر به مامانم گفت نهایتا دو،سه سانت رشد کنه ولی الان ۱۵۸ هستم .

هر چی سن پریود پایین تر باشه رشد قدی بعدش بیشتره دختر شما هم صد در صد قدش بلند میشه ایشالله نگران نباشید ،من مامانم خیلی نگران بود فکر میکرد من متوجه نیستم ولی من اون موقع ها همش استرس قدم را داشتم .

گل دختر شما چه نشونه از بلوغ را داشتن؟

عزیزم دختر من شهریور پارسال پریود شد ،متولد ۹۴ از حالم برات نگم یک هفته تمام من مریض بودم از بس غصه قد شو میخوردم همش میگفتم کاش زودتر میبردمش آمپول میزد دکتر .اما از شهریور تا الان ۱۲ سانت قدش رشد کرده .ژیمناستیک هم میره

عزیزم دختر من شهریور پارسال پریود شد ،متولد ۹۴ از حالم برات نگم یک هفته تمام من مریض بودم از بس غصه ...

سلام گلم

خاطرتون هست با قد چند پریود شد؟

متولدچه ماهی عز ۹۴ هست

دختر منم متولد۹۴ هست

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

منم مامانم ۱۶۸ و پدرم ۱۸۰

وقتی پریود شدم(کلاس ششم یا هفتم بودم) ۱۵۸ بودم تقریبا الان ۲۰ سالمه و ۱۶۲ شدم

دیگه رشد نمیکنم متاسفانه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

تاچندسالگی بعدپریود قدرشدمیکنه؟

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶