2777
2789
عنوان

نامزد

129 بازدید | 5 پست

من ۲ ماه نیم که با نامزدم اشنا شدم تو دوران اشنایی هستیم با این حال خیلی دوست داره زود بیاد خواستگاری و عقد کنیم نمیدونم شاید از علاقه اش به منه ولی همش فشار میاد بهم جوری از دیروز یه سری فقط گریه میکنم

امروز گفت بریم بیرون و من اینقدر کلافم که گفتم نه ولی دارم فکر میکنم ناراحتش کردم

شاید میترسه یه چیزی رو متوجه بشی عجله داره تحقیق کن

فال میخوای این چنلو تو روبیکا دنبال کن falfatima ✨️ کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا یه بگیر اومده نپرونش

هرکی فاال بلده بگیره برام بگیره منم براش میگیرم یه جورایی تبادل،به جز تبادل هم انجام میدم فاال عشق،اکس،ازدواج،مالی،کاری گرفته میشه💚برای جزئیات درخواست بدید،،،،،،نی نی یار یه سره تعلیق نکن قبلش اخطار بده مرسی ازتتتت💞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش